Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Castlevania - Netflix


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

Laurelin said:

bu arada igarashinin yeni oyunu bomba gibi geliyor, syphonoy of the night in remake i ya direk. fuck konami direk, adam ozgur kalinca dokturmus direk. kickstarterda pisman etmeyen pledgelerden biri oldu, geciksin ama oldugu surece sorun yok


https://www.youtube.com/watch?v=kTVYb6xeUcU


şu batlamaz inşallah ya, japon'a güvenemiyorum niyeyse kikstatta.


patlamiycakta klasik devolopment hell, kademeli surucekmis piyasaya okay hani hep olan seyde biz basta dedik 2D git, 3D kasma diye sacma sapan 2.5d dayatti iga. animasyon ve art ham baya trailerda, ben rahatsiz oldum sahsen hani goze batti ki gameplay oldugu gibi sadik kalmis, syphony of the night in hissini veriyor. gene bosslari adam gibi yaparsa tadindan yenmiycek bir oyun dandik gorsellere ragmen

millet hala 8bit kusmuk oyunlar yapip para basarken adam diretti 2D olmasin diye resmen meh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

off bone haksizlik elementalisin :p


Yav laf atmaya çalışmak için konuşacaksan boşa yazmayayım ben.

"Çok sadık bir uyarlama demedim, çok iyi bir uyarlama dedim" diyorum. Gelip "haksızlık elemantilisin" diye laf atıyorsun.

Gayet de iyi bir dizi buldum. Sevdim. Sadık bulmamış olabilirsin, bunun muhatabı ben değilim. Bu kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

hos gerci sen death note un netflix versiyonunuda begenmissindir (zenci L i begenmemis olabilirsin gerci clan sevmio diye lel)

omrunde oynamamis castlevania ve serinin fanina gelmis yorum yapiyor :D

umarim sevdigin bir IP ac gozlu bir firma tarafindan zevksiz amerikalilari verilir ve boktan bir uyarlamasina yaparlarda agladiginda "cok guzel olmus" diye dalga gecerim :D hos gerci ghost in the shell filmi yeterli ceza bence senin icin :3


Şu kadar kinlendiğin oyunun artworkü de buymuş:

https://static.giantbomb.com/uploads/original/8/87790/1758448-cv3_cast.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bloodstained baya tırt gözüküyor bu arada. artstyle, 3D karakterler, background hepsi generic. 2 tane şarkı dinledim ikisi de meh'ti. 2D sprite yapmaktan çok daha ucuza mal oluyor birde bu şekilde, adamlar o yüzden bu şekilde yapıyor. tabi dragon's crown gibi oyunu 1m'e mal etmişti adamlar, 5.5m'e bunun çıkması baya hayal kırıklığı.



http://i.imgur.com/qJxSCvs.jpg

şuna bak birde şimdiki haline. o perdeler ne ya lol

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

2. sezon sonu

ya ama ya :(

drakula reyis gibi mükkemmel ötesi bi villain'ı nasıl bu kadar çabuk sildiniz :( hadi sildiniz, alucard'la belmont niye ayrıldı, belmont kıyağın büyüğünü niye yaptı, hazır kuleyi belmont mahzeninin üstüne dikmişken beraber takılacaklardı işte birbirlerine laf soka soka. carmilla da sağlam deli çıktı ama dracula vladimir tepeș reis kadar epik olabilecek mi bakalım. biraz tek boyutlu chaotic evil bitch gibi geldi. man-children'dan ve old and mad men'den bıktım, sıçarım bacağnıza'dan başka motivasyonu yok gibi şimdilik. ama yiğidim vlad'im öyle miydi ya :( seni asla affetmicem netfis. çok uzun zamandır YAK HEPSİNİN NAKOYİM İNSANOĞLU GİBİ ALLAH BELANIZI VERSİN diye hönkürerek desteklediğim villain olmamıştı.

vatan haini forgemaster'lar da baya iyi. sonda hector duble haini biraz papazı buldu gibi ama napalım, delinin eline düşmeyecekti. isaac zaten iyi'den en iyi'ye yükseldi dracula reis'ten sonra. gelsin dünyanın yarısını yaksın da görün insanlık kere ağzınıza sıçtıklarım.

ama dracula :(



75 sezon daha izlerim bu ayarda giderse. lotr'u da bu ekibe yaptırmak lazımmış.

yine 2. sezon sonu

ah be dracula beee :((((((((

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...