Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War Saga


Norak

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...

Britannia'yi biraz oynadimda, mevcut mekaniklerden en buyuk sikayetim dandik recruitment sistemi, koca ulkede 2 mizrak tutacak adam bulamayip turn gecmek durumunda kaliyoruz ikide bir.

agentlarin olmamasida bir turn icinde yapacak sey miktarini ciddi azaltmis bence.

onun disinda, az biraz polish yapsalarmis bazi seylere daha iyi birsey cikarmis, misal her turn pozitif/negatif etkileri olan olaylar oluyor tamam guzel, ama 1 turn +5 p.order geliyor ertesi turn -5 geliyor lel

yada ayni isimde 2 governor var, bunlardan birine gorev geliyor hangisi oldugunu anlamanin tek yolu save/load. boyle garip seyler.

feature u koyduk ama donupte bir daha bakmadik olmus biraz bazi seyler.

EBB0642134F925C617665F13BDE050BA1FCB7D54

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

ya three kingdoms biraz setting nedeniyle romance of the three kingdoms tarzı, şampiyonlar süper ünite tarzı. tam tarihi sayamıyorum onu, hafif fantastik. britainnia'yı da böyle ara dlc oyun gibi yaptılar adeta.

yani hem sayılıyor hem sayılmıyor neresinden baktığına göre. benim kastım böyle rome 2 veya med2 gibi içine dalınıp çıkılamayacak devlikte, şampiyon vs'lerin olmadığı bir oyun.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zırhlar biraz garip olmuş sanki? dediğim gibi mit/tanrı olaylarını pek tutmuyorum gerçek dünyada geçen total war'da, faq'da söylemişler. neyse indirimde bakarım artık. gerçi son tw'leri de daha oynayamadım, acelesi yok. beni çok heyecanlandıran bir dönem değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

Ya bunlarla şu teknolojilerini bi polish yapıp mis gibi empire 2 tw çıkarsalar tekrar for king & country diye amarigalıları doğmadan ezsek 13 koloni bıraksak. Sdfkfs 

medieval 3 ya da empire 2 ye fitim ama artık bu büyüklükte oyun yapmak yerine aptal saptal warhammermış, çinlilermiş zerre sevmedim 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

britannia oynadım bu hafta, bazı açılardan çok başarılı, recruitment sistemi mesela. ama yerleşimlerinin çoğunun duvarsız köy olması oyunun akışını kötü etkilemiş, ai kaybediyor devamlı her yeri ve zayıf kalıyor oyun ilerledikçe. neredeyse hepsi siege battle veya rebel dövme olan 23 savaşla kazandım oyunu yani. fantezi işlerinin bu kadar tutması olumsuz oldu seri için.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
21 saat önce, Norak dedi ki:

troy'a dlc geliyormus fantastikli: 

 

 

intro yapmaya üşenmişler paintle görselin kolundan tutup çekmişler.

 

bi de bu kadar tanrıların mevzubahis olduğu bir savaşta olmazsa olmazdı.

Seru tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...