Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Yalnız desire sensorın gerçek olduğuna 100% eminim artık.

CuAlter'ı düşürsem de challenge questlerde solo setuplarda kullansam filan diye düşünerek 100 quartz, bayağı bir ticket bastım hiçbirşey düşmedi.

"Hmm nasıl olsa seneye yaza kadar hiçbir şey yok, tam 30 quartz birikmiş buna atayım bari" diyip bastım Gil direkt düştü.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Yilbasi farmi 1 hafta erken baslasa iyi olucakti. Zamanlamasi kotu hakkaten.

Thanksgiving summonlarda rate up CE dusmeme olayini compensation icin harcadigin quartz in %10 u ve 2 ser adet CE (5*, 4*, 3*) vermisler. Ama verdikleri CE ler bugli, levelleyemiyorsun yada limit break icin kullanamiyorsun. Simdi onu cozmeye calisiyorlar. CE compensation olayindaki hesaplamayi aciklamiyorlar. 5 sq harcayanda 150 sq harcayan arasinda sadece 1 adet 3* CE farki var. Mail atip sordum, hesaplamayi aciklayamayiz dediler ?

Gallant tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahahha aptal bu adamlar ya.

"you must clear lostbelt no:1"

insanları oynatmamak için bu kadar çabalayan bir gacha daha yok.

Alıntı

This event in JP infamously does not get a rerun, meaning if NA follows suit (which is likely), this will be the only time to get a copy of the Welfare, Quetzalcoatl (Samba/Santa)!

Allah kahretsin bu aptalları.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte oyundan son beklentim zaten şu xmas eventini yapıp bradamante ve samba santayı almaktı, ondan böyle inat ettim. Event de patladı uğraşmadım daha bu yıl ekledileri yeri prereq koşunca ne anlamı varsa. Milyon tane de event ce gelmişti. Neyse artık henüz logine devam 30sn aldığı için günde şimdilik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 30 civarı filan topladım sanırım, hala bone yetiştiremedim ascensionlara skillere. Herkes 20şer 30ar tane istiyor.

 

Bu arada 1 Ocak new year eventini yapabilmek için Lostbelt Ch.3 SIN'i bitirmek lazımmış. Lan bi durun chapter daha yeni çıktı. İlle de skipletecekler. Hayır yani hikayeler kötü olsa neyse diyeceğim ama hikayeler de güzel, skiplerken içim acıyor.

Bannerı da bayağı iyi yalnız, herşeyimi gömerim herhalde. Tama lazım zaten bana, Arts supportum yok düzgün. Beni-enma çok sağlam bir single target saber, hem dps hem support olarak çok iyi. Fionn şimdilik tırt olsa da Castoria gelince iş yapıyor (daha iyi alternatifleri var gerçi)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...