Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

teknik için son 200k filan kaldı ama yarın gbf gw başlıyor diye bugün bitirmeye çalışacağım bakalım. harbi baygınlık verdi ama.

bu jalter shinjuku kostümü sadece eventin ilk yapılışında alınabiliyormuş galiba, başka yolu yok mu?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehu sen de sağol. toplam 150 küsur ticketla summer jeanne, summer arturia, summer mhx, tamamo, summer marie, summer martha, summer ibaraki, istediğim herşeyi almış oldum bu bannerlardan. şansım yaver gitti çok şükür, quartz harcamak gerekmedi. bugünkü banner iyi sürpriz oldu zaten, bu yıl gene koyacaklarını sanmıyordum.

sana da bol şans hadi bakalım. ?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Fate zero rerun eventini bitirdim. Ilk ciktigi zaman oyuna yeni baslamistim, kadrom yoktu. Support servantlarla kasarak irisvel in 1 kopyasini almistim ama oteki kopyalarini kaldiracak party im yoktu. Hatta event bitene kadar son dakika kasmistim (Sq res attigimi hatirliyorum). Hikayeyi zaten skiplemistim yetistirmek icin. Irisvel challenge questlerde cok isime yaradi ama hep np1 olarak kullandim, icimde kalmisti.

Bu sefer hikayeyi takip ettim, iri yi np5 ledim. Rahat rahat farmladim.

Gil eventi gelene kadar rahatiz 1 hafta. Summer servantlari ve rankup quest eventiyle beraber exp karti stogum tukendi, onu doldururum buyuk ihtimal.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Challenge questler kazik bu sene. Gecen sene genelde stall mechanism uzerine kuruluydu, bu sene kart mechanism kasmislar, ustune luzumsuz bir sans faktoru var.

1. Ilk quest kolay. Single target lancer bam gum.

2. Bunda zorlandim epey. Guidelarda yazmamislar, Nico np si (death chance sagolsun) bayagi is goruyor waver icin, yoksa 2 tane aoe servant + dmg ce gerekiyor.

3. Gene guidelarda yazmamislar hic, Summer BB lik quest. Istedigin kart combosunu yakalayinca, locklayip dagitiyorsun. Ilk limit breakten sonra Izo nun dmg cok yukseliyor, defans la beraber iyi star generation getiren 1-2 turda is bitiyor.

4. En antipatik olani buydu su ana kadar. Elinizde mutlaka ya quick yada arts aoe np vuran saglam servant olmasi lazim. Quick giderseniz(Dantes) mutlaka event ce li single target saber (arts yada buster) gerekiyor. Arts giderseniz, bu sefer single target lancer (buster yada quick) gerekiyor. Quick aoe varsa once Jeanne ve Nobu yu, arts aoe varsa Nobu ve Jaguar i once kesiyoruz. Bunu yaparken arada diger 3. servanta vurup canini indiriyoruz ama ilk limiti kirmiyoruz. Limit breakten sonra hedef alinan servantlar 1 yerine 2 field bonusu atiyorlar. Ben supporta event ce li Musashi alip, 7.-8.denemede kestim. Onda once 10 kere baska servantla denemisimdir.

Eldeki ticketlari ve gelen ticketleri (toplamda 20-21 tane olmasi lazim) ve bir miktar quartz i gil e gomdum. Queen of Sheba cikti ve 4-5 tane Gil (child) cikti. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...