Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

lau hadi anladım düzgününü görmedi de senin hala bunu demen garibime gidiyor ehu. bir dirhem gelişmedi ve düzelmedi oyun launchtan beri, hala aynı sorunlar. üç satır yazıyı iki satırlık pencereye koyup her sahnede on kere log açtırmayı bile aynen bırakmışlar. işin ironik kısmı altta üstte black barlar var bunu yaparken lmao. bari şunu fixleyin artık. eventin en başını okuyana kadar fıtık oldum.

yazıyı bölemiyorsanız fontu küçültün, 1980’de mi yaşıyoruz nedir.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu formatta hikaye okumaktan genelde nefret ediyorum hem FGOda hem GBFde. Ama FGOda onun çözümü kısmen de olsa var; text speedleri ortalama okuma hızıma denk gelecek şekilde ayarladım nispeten rahat okuyorum artık. Her cümle için ayrı ayrı tıklamaya gerek kalmayınca ya da gereksiz yere bekletmeyince bayağı doğal hissettiriyor artık kitap okur gibi okunuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oto yapmıyorum çünkü bazı yerlerde durup gülmek, düşünmek, sahneye bakmak ya da dinlenmek istiyorum, kendi kendine akıp giderken durdur başlat filan pratik değil. şunda bütün yapmaları gereken karakterin lafın pencereye hepsi görünür şekilde sıkıştırmak. ya fontu küçüt, ya pencereyi büyüt ya da yazıyı böl. pencereyi standart yap, isteyen genişletsin veya. zaten seslendirmiyorlar, hiçbir bahanesi yok. facia kötü, bu vakte kadar bu kötülüğü farkedip ayarlamamaları da izah edilemez.

her tarafı böyle babbys first game designer elinden çıkmış ama biri de çıkıp ya bir el atalım demiyor. onun yerine düşman hplerini üçe bölelim ki hemen ölmesinler daha da kazık olsun filan onlarla uğraşıyorlar.

neyse bu eventi yapıp rafa koyarım gene zaten.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fateverse olmasa kimse oynamaz zaten de niye oynadığını biliyorum, ben de onun için başladım zaten. mesele oymuş buymuş değil. neden bu kadar para kazanıp, yılkarca devam ediyorken iki tane adamakıllı tasarımcı alıp proje başına koyamıyorlar, kötü başlayıp kendini düzeltebilen o kadar oyun varken. gbf beş yılda ışık yılı mesafe aldı, burada launch günü hangi sorun varsa devam ediyor. o dandik feh bile yüz çeşit geliştirdi, ilerletti kendini, uncap mat vs gibi işleri aştı, geride bırakalı yılkar oldu. burada hala amelelik sanki bir marifetmiş gibi uncap mat toplattırmak. her oyun streamlining yaparken bunda tam tersi. hiçbir esprisi de yok.

isteyen istediğini oynasın zaten ona da birşey demedim ama fo76 bundan 10 kat fazla ilerletti kendini launchtan bu yana. bunda her evente yok doujin influence yok gil dollars vs gereksiz iki haftada çöpe gidecek mekanik koymaya kafa yoruyorlar. yap şunu standardize, onu geliştir, oyunun geneli boyunca iyi olsun. nasu için oynayacak insanı da yorma.

ben baydım zaten ilk world bitmeden de bari size yarasın.

gbf yazımı da gene 2014 ile 2020 arasında 6 ışık yılı fark var kalite olarak ama bu oyunların hiçbirini sırf story okumak için kimseye tavsiye etmem, açılır youtube'dan izlenir gameplay ilgilendirmiyorsa.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda anlattığım şey zaten gameplay için oynanmıyorsa bile gameplay'e rağmen oynatmasın.

yoksa ben de bunu silmediysem veya tamamen bırakmadıysam işte jeanne, mordred filan yüzünden. yıldırmasın oynamak isteyeni diyorum.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Raid questlere geldim de pek kullanışlı bir şey değilmiş ya. Toplamda yine 30k+ veriyor ama tek seferde bitmiyor 4 parçaya bölmüşler, quest başına 8x1k filan veriyor event pointi. Normal quest grinddan pek farklı değil.

Ama Jeanne NP5 için pointleri maxlamaya gerek yok, raidlerden geliyor onlar. Event pointler sadece Crystal ve 4* Fou için lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

of iğrençmiş raidler, yok gece gündüz yok saçmasapan gimmickler, her defasında ayrı takım ayarla filan. np5’i bunun arkasına koyana lanet olsun. currency ile alınıyordu eskiden. of iki tane raid yaptım tiksindim tekrar oyundan. çekilecek eziyet değil. walkthru grand order.

Allah kahretsin bu oyunu, 10k hpsi kaldı diye sonraki raidde de 1 turn kala öldüm diye çöp vermedi. alıp bir yerlerine soksunlar o puanları.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...