Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Ring ler Lostbelt part2 den geliyor. Henuz baska bir yer yok farmlanabilecek. Benim tahminim summer rerun da mat olarak aurora steel ve ringlerin gelecegi yonunde.

GSSR a ya archer yada assassin di benim icin. Her iki bannerda 7 servant var. Her iki bannerdan istedigim 2 servant var, cok bisi degismedi yani. Ama GSSR in, 1 GSSR, 1 guarantee SR olayi degismis. 1 GSSR + 1 GSR/4* CE. Bana 4* CE dustu, epey kufur ettim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grats gallant! düşündüm azıcık ama ne olur ne olmaz herşeyi yaza saklıyorum lol.

gerçi yaz eventinden sonra da sanırım oynamayacağım ama bakalım artık. 2'ye çeviren savaşı bile yaparken bayıldım. neyse en azından o kötü menü müziğinden kurtardı, en büyük olay o oldu benim için hergün login yaparken duymaktan kurtuldum.

yalnız 80₺ verip gene de ne seçeceğini kontrol edememek, böyle dolandırıcılık yok resmen. 12₺'lık kabloyu 150₺'ya satan apple kıvamında.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esasinda baymak cok dogal. Ozellikle 6th singularity ye gelene kadar senaryo keyif vermiyor. Zaten ara eventlerin cogu farming uzerine kurulu. 6th singularity le beraber aniplex ulan madem parayi kiriyoruz, bari harcayalim biraz demisler. Lostbelt senaryolari bir Babylonia kadar olmasa da su ana kadar bayagi iyi gidiyor.

Benim acimdan Shimousa ve part2 ile beraber (bu birazda benim ana senaryoya yetismemden oturu sanirim) daha keyifli hale geldi. Kadro ve CE cesitliligi arttikca bazi questler icin 3 turn ekip kullabilir hale geldim. Bu da farming kismini toparladi biraz.

Hearthstone oynamayi da birakinca mobil olarak bir tek fgo duruyor. Baska bir mobil oyun daha oynasaydim kafayi yerdim sanirim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla şahsen gbf ve feh'e aktif devam ediyorum çünkü ikisinde de tam amele usulü farming gerektiren herşey otomatiğe bırakılabiliyor, şunu yazarken yanımda tablet tempest trials'ı oynuyor, telefon gbf'de elemental treasure topluyor. sonra takımların otomatik halledemediği sayılı savaşı ben kendim yapıyorum. uncap mat toplayacağım diye aynı şeyi 218761278 kere oynatmıyor. bu olmadığı sürece fgo şu noktadan sana bütün roster'ı bedavaya verse gene çekilecek eziyet değil.

feh otoda tam beyinsiz ama gbf bir adım daha ileri giderek düz attck otosunun yanına full auto ekledi, karakterler healing hariç bütün skilleri sırayla kullanıyor onda cd doldukça. önceden manuel oynanması gereken şeyleri bile yeterince güçlü ve full auto sinerjili bir takımla halletmek mümkün. 2020 itibariyle fgo'nun bu manuel ısrarının hiçbir anlamı yok. kaç tane farmingli mobil oyun denediysem hepsinde auto vardı, batı oyunları dahil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Double Scathach setup aşırı OP, özellikle farming için. Lancelot Zerkerla denedim dağıtıyor her şeyi, daha kendi Scathachımı maxlamama rağmen (NP2)

Dantes'le daha da güçlü hem zerker kadar squishy değil diye hem de bayağı utility var diye (zaten o yüzden kaç senedir tierlistin tepesine yerleşmiş Dantes inmiyor). Save for Dantes moduna giresim var ama tam summer bannerından önce geliyor, onda da beklediğim servantlar var (GSSR'ı extra'ya gömdüm, Sherlock çıktı ?)

Lancelot'u da grailleyesim var. Lv100 için çok fazla grail harcamak lazım ona kıyamam ama bi 90'lasam bile çok daha iyi olacakmış gibi geliyor. Grail gömmeye değer mi? 18 tane Grail birikti, bir tek JAlter'ı maxladım şu ana kadar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GSSR dan gecen kis bana da Sherlock cikti, ama pisman degilim. Nero challenge questlerinde support olarak cok ise yaramisti, sadece sherlock u oldugu icin friend liste ekledigim 3-4 kisi var.

lvl90 2 grail gerektiriyor, 90 lasan pisman olmazsin kanimca.

Bende 4* foulari kime kullansam diye dusunuyorum. Galiba Raikou'ya basicam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jalter varsa direk Jalter e basabilirsin. Single target + merlin acayip dmg vuruyor ama meta quick metaya kaydi health bar geyigi ile. Ben biraz arastirdigimda 4*fou ciktiginda en cok max fou lanan karakter listesi diye bisi buldum (https://imgur.com/a/ksnfL#yVuIdJa)

1. Jalter

2. Gil

3. Raikou

4. Cu Alter

5. Meltlilith

6. Scathach

7. Mash

8. Okita

9. Musashi

10. Jack

Ama yenisini bulamadim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 turn farming için hala ArashAkbar/Lancelot/Merlin/TamaCat dörtlüsünü kullanıyorum 1 Maxed 2 Normal Kaleidescope ile tek skill kullanmam yetiyor (Diğer Kaleidescopeları da maxlasam da hiç clicksiz farmlasam :p) Ama bu sadece Ember için tabi. Eventlerde 50k+ hpli mobları farmlarken filan 2x Scathach + Lancelot daha sağlam.

4* Fou çıktığında Buster Meta en iyi metaydı ondan JAlter'a gömmüşlerdir. Benim de favori servantım olmasına rağmen Fou'lar meta için daha önemli o yüzden bekledim ben (Ayrıca fazladan stata ihtiyacı yok zaten, 300k+ Buster Crit vuruyor şu haliyle bile :p)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim farm 4 lusu Arash, Tamacat, Nico, Ozzy di. Arash la tamacat bond point fulledi. Tamacat i frankstein la degistirdim. Ama arash in yeri dolmuyor, Artoria idare ediyor. Mystic code la np dolduruyorum baska karaktere.

Lostbelt no.4 ile bond point limiti lvl15 e iteleniyor. Ama o da seneye gelir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

nihayet summer jeanne’lar vakti geldi iki yıl bekledikten sonra ama daha event news sayfasını okurken baygınlık geldi. bu kadar anlamsızca karmakarışık event neden hala 2020’de, hiç mi akıllanmıyor bu adamlar anlayamıyorum. jalter hatırına yapacağım ama sonra gene nadasa kesin, çekilecek eziyet değil. gelecek yaz da mhx summerı çekerim sonrası belirsiz.

banner bayağı kötü ama jeanne hariç.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MHXX Summer bu sene.

Jeanne/BB/Dantes aynı anda 3 farklı bannerda gelecek, sanırım MHXX BB bannerındaydı.

 

Bu arada nasıl olsa Skadi bannerı geçti diye koyverdim iyice, Nero bannerına elim kaydı yine birkaç ticket fazladan gömdüm. 4 ticketta Nero ve Nobu düştü, Nero NP2 Nobu NP3 oldu ^^

Summer banner konusunda da hala kararsızım Jeanne, BB ve Dantes üçünü de istiyorum. BB olmasa da olur gerçi ama JArcher ve Dantes lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nedense aklımda ertesi yıl kalmış, iyi o halde. keşke aynı bannerda olsaydı. ☹️ tipsiz anoreksik şutendoji filan.

news kısmında henüz sadece jeanne ve dantes banner var, mhxx sonra demek ki. bakayım gelecek bannerlardan sayfasından.

meh mhxx de bb bannerında ertesi hafta anlaşılan. neyse başka istediğim birileri yok, okita altera da harcamadığım için zaten iyice birikti. 1748 kristal, 176 ticket, 2 yıllık birikim bakalım yetecek mi lol. gbf bir haftada bunun bir yılda vermediğini veriyor.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu rate-upların rkamlarını henüz koymamışlar da, jeanne’ın veya bir başkasının raet-up’ı değişiyor mu banner boyunca hiç? yoksa şutendoji çıkınca sadece o miktar diğer bütün banner char olmayanlara mı paylaştırılıyor? onun olmadığı bannerın esprisi var mı şans arttırmak için?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ASMR-Loliye laf yok! (Gerçi bu bannerda o yok zaten, Ibaraki var.)

Geçen seneki bannerda JArcher/BB/Dantes bannerları üçüne de 8/29 demişler, aynı anda gelebilirler belki. Gerçi bize erken geliyor (2 yıl gecikmeyi saymazsak:p) o yüzden belki arka arkaya koyarlar diğer summer eventler gibi.

Rate up için de 5* için olan 1% ihtimalin 0.7%i rate up, 0.3% random. Eğer aynı anda birden fazla 5* char varsa bölünüyordur herhalde ama bu bannerlarda yok. Jeanne ile aynı bannerda Ibaraki ve Ushiwakamaru var, onlar 4* o yüzden Jeanne çıkma şansını etkilemez.

BB bayağı iyi bu arada, MHXXten daha kullanışlı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. ?

75 ticketta geldi jeanne, ayrıca tamamo no mae ve ibaraki douji. ibaraki yerine ushiwakamaru gelseydi keşke. neyse mhxx ve sonra ileride bradamante’ye bakarım.

eternal ice istiyor ascension, hay ben bu oyunun... harbiden bu kadar beyinsizce olmaz bu sistemler ya. yap standart 3-5 mat, onları kullan. basit uncap için işin yoksa uğraş şimdi pff. hiç de zamanım yok, event’te kullanacağım charı kullandırmıyor oyun. ne kadar küfretsem az.

eventin verip vermediğini de göstermiyor çünkü shop kapalı evente başlamadan. bir adım ilerlememiş oyun 3 yılda, bu kadar çok para kazanıp bu kadar ilkel bir oyun varsa da ben oynamadım.

lmao daha yeni ekledikleri main campaignden düşüyormuş. harbi bunu yapanla tanışsam sopalarım.

ille her evente ayrı bir gimmick düşünecekler, okul gibi oyun.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...