Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Setsubun eventi başlamış, farmlamayı son günlere bırakmayın servantları tekrar kullanabilmek için bayağı beklemek gerekiyor eventi de zamana yaymak lazım o yüzden.

Gerçi öyle mutlaka alınması lazım, kaçırmayın denilebilecek bir event reward da yok sanki. 4* fou var birkaç tane, 3-5 ticket var geri kalanları farmlanabilen şeyler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azar azar oynadım 50 küsürüncü katta filanım ben. Zor değil, çok kolay ama çok uğraştırıyor ve sıkıcı ya hiç sevemedim bu eventi. Açık ara en bayık event bence. Bari bi welfare servant filan koysalardı da uğraştığımıza değseydi.

Bir de roster kasmakla uğraşmamıştım ben, işime yaramayacak servantlara filan pek dokunmamıştım AoE Servant yetiştiremiyorum şimdi evente. Arash, Spartacus gibi servantlar burada bayağı işime yaradı yalnız, neyse ki onları levellamıştım en azından. Parvati, Astolfo, Suzuka gibi servantları da 70'lerde bırakmıştım, keşke maxlasaydım onları da. Gerçi o halleriyle bile temizleyebiliyorlar ama bazen uzun sürüyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Event sikici hakkaten. 100.kattan sonra baska pagodaya geciyorsun, onda hikaye filanda yok, dan dun combat.

Roster olarak 4* ve uzerini zaten max lvl yapiyorum bir sekilde. Birde eventlerde verilen 3*exp kartlarini 3* ve alti servantlara basiyorum. Ozellikle Da Vinci eventinden cok fazla sayida exp karti geldi, second arsiv, inventory, mail box filan dolu. Kalanlari da anti-army berserkerlara (Paul Bunyan, Spartacus gibin) bastim. Simdi baktim 113 servant varmis, 76 tanesi max lvl, digerleri de fena degil genelde yarim lvl filan. Bu kadroyla ben genelde 35-40 kati tek seferde cikabiliyorum. Baslarda kaleidoscope + mystic code la instant np giriyordum, sonra event CE ye dondum.

Ama sikici event, bari welfare servant filan verseydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bir servanta gameplay için çok ihtiyacım varsa inat ediyor düşmüyor kesinlikle. NeroCaster, Gil, Jack, Musashi, Okita filan hiçbirini düşüremiyorum ne kadar Quartz harcarsam harcayayım.

Ama sırf waifu diye rolladığımda geliyor hemen:p

(Nero ve Musashi de top tier waifu ama gameplay için de lazımdı onlar o yüzden gelmediler herhalde)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...