Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Prologue iyiymis bayagi, isin yoksa lostbelt i bekle. Fate/Grand Order: Moonlight/Lostroom ova si da cikmis. Prologue la beraber izlemenizi tavsiye ederim. Gerci efektler babylonia kadar iyi degil.

Hokusai ye 13-14 ticket gomdum, gene Emiya Archer cikti, zaten np5, direk rare prism ladim. Paid gacha dan Sherlock cikti. Acikcasi ilk tercihlerim arasinda degildi ama iyi oldu, friend list e sadece Sherlock u var diye 2-3 elemani eklemistim, challenge questlerde cok yardimci olmustu. Birde story e de cok uydu :))) Paid quartz i da sifirladim, belki yaza alirim tekrardan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GSSRdan Scheherazade çıktı. Buradan onun spooklamadığı bir ben kalmıştım, takımı tamamladık ^^

(Gerçi daha önceden dediğim gibi kötü bir char değil ama kullanım alanı çok kısıtlı olduğu için başka bir şey çıksa daha çok sevinirdim tabi)

Hokusai'yi de 60 SQ ve 10 civarı single ticketın ardından düşürdüm dün. Ona sevindim en azından.

Ama bugün Gil'e geri kalan herşeyi gömdüm, her zamanki gibi yine düşmedi yavşak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Da Vinci/JAlter rerun'ından sonra Setsubun diye bir event var ona bayağı söveceğiz gibi gözüküyor. Sırf detaylarını okudum ve şimdiden tiksindim eventten ahahahah.

Alıntı

Servants will gain "Fatigue" from floor clearing and requires time to recover before they can be used again.

Fatigue is 4 hours, and countdown starts "AFTER" completing a quest. losing or retreating from battle will not activate fatigue on servants used.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Da Vinci rerunı başladı, bayağı iyi lootlar var kaçırmayın. Bir de daily quest var lottery dropları için, 1. gününküler çok yüksek olmasa da kolay bir şekilde material toplamak için işe yarıyor o yüzden onları kaçırmadan bitirmek lazım.

 

Bu arada eventten gelen JAlter skini çok güzel ❤️

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Da Vinci rerun in lootlari bayagi iyiydi, son gunde toparlayabildigim kadar toparladim. Jalter in skini aldim ama Jalter yok :)) Belki duser bir gun.

Bedava 4* geliyormus. Lancer Alter, Yagyū Munenori, Katō Danzō, Saber Alter var listemde, karar veremedim henuz. Saber var bayagi, Lancer Alter her zaman cekici, assassin yok fazla, birde Kato un tipi begendim, yoksa dmg inde bisi yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kararsız kaldım bu sefer.

Nitocris'i NP2 lerim diyordum ama şimdi bende Story Locked 4* servantlardan bir çoğunun olmadığını farkettim. Story Lockun olayı sadece Story Bannerdan düşüyor olması, -ki onu hiçbir şekilde kullanmıyorum her zaman limited bannerdaki 5*'a göre quartz harcıyorum.

Bir de limited bannerda rate-up sırasında düşebiliyor işte. Onun için de anca denk gelirse. Yani hem istediğim bir 5* limited char gelecek, hem de aynı zamanda arkada bana lazım olan bir story-locked bir 4* gelecek, ben o 5*'a rollarken 4* düşecek filan çok zor. Nitocris'in GilCaster'ın mesela summon pool çok diluted olsa da neye rollarsam rollayayım düşme ihtimali var, Gorgon, Kato, Yagyu, Lancer Alter filan Story Bannera rollamadığım sürece limited sayılır bu charlar.

Artoria Lancer Alter'ı NP2 lesem mi diyordum ama Lancera doydum Ere-chan sağolsun. Yagyu, Gorgon veya Kato olabilir ama çok ta şart değil. Story-locked olmayan servantlar arasında istediğim daha fazla var ama bunları elde etmenin tek yolu da limited bannerlar, bu ticketi locked olmayan bir servanta harcarsam ziyan ediyorum gibi hissediyorum. O yüzden karar veremiyorum, halp!

Dickpick-worthy story-locked servantlar: Artoria Alter, Artoria Lancer Alter (NP2), Nero (NP4), Medea(NP2), Gorgon, Kato, Queen of Sheba.

Gameplay için işe yarayabilecek story-locked servantlar: Artoria Lancer Alter (NP2), Queen of Sheba, Gorgon, Yagyu, Edison,

 

Story-locked'ı boşverirsem istediklerim sırasıyla: Penthesilea, Nitocris (NP2), LancelotZerker(NP3), GilCaster, LancelotSaber, Helena.

 

@Fin Giftboxa düşen SR ticketı alıp sağ üstteki Exchange Shop'a tıklayıp en üstteki bannera tıklıyorsun oradan seçiyorsun.

ShadowFury tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yagyu'nun da o kadar yükseklere koyulacak nesi var anlamadım art crit charı. Crit dediğin ya buster olur merlin synergy için ya da quick olur star toplamaya devam etsin diye. Bir de daha önemlisi durationlar çok düşük ya bütün buffları 1 turn, skilleri maxlasan bile 5 turn cd var. Güçlü, ama 1/5 uptimelı char tier listte o kadar yukarıları haketmiyor. Gerçi şimdi baktım aşağılara düşürmüşler zaten, bi ara gelip geçti tier listin tepesinden demek ki. Art için Merlin gibi bir char olsa Crit OTK için filan kullanılır derdim ama öyle bir şey de yok, anlayamadım charın olayını.

 

Gameplay için de 4* charlar en çok OTK setuplarda işime yarıyor işte. Class değil NP bar charge ihtiyacım var yani.

Problemim bana lazım olan servantların story locked olmaması aslında ? Ticketle seçeceğim için story locked birşeyler seçmem lazımmış gibi geliyor onları elde etmem diğerlerine kıyasla daha zor olduğu için. Ama tabi bana lazım olmaması çok gerekli değiller demek oluyor zaten o yüzden çok vicdan azabı çekmeden direkt istediklerime baksam daha iyi olacak galiba.

Bu arada Circe'yi farketmemişim, Nitocris gibi 100+% NP charge var. OTK setuplarında işe yarayabilir, o vardı sanırım listede.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pent iyidir, bir ara bende gozume kestirmistim. En azindan berserker, greek male olmasa bile dan dun yine vuruyor. Yagyu icin 1/5 uptime ile char diyorlar ama tier listesinde niye o kadar cikti inan bilmiyorum. Bence biraz goruntu ve art style da etkili. Yoksa Lancelot-Saber daha etkili bir char.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tableti hala yapamadılar, dedim bari emülatör yükleyeyim şu bedava servant için ama transfer sistemini unuttum. 2020 yılında hesap sistemi kullanmayan oyuna ne kadar sövsem az. şu oyuna para verip de hesabı böyle kaybetmek de ne koyardı, iyi ki kuruş vermemişim. tableti yapamazlarsa havaya gidecek hesap herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...