Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

3 saatlik maintenance esnasinda store a yeni versiyonu koymaya calisiyorlar. Halbuki Hearthstone gibi eventten 1 hafta once cakarsin update i, tarihi gelince aktive edersin.

Hassan dan gelicek compensation onemli simdi. 10 ticket, 2x10xfou kalmisti. Bunlari aynen verip ve uzerine 1-2 ticket koyarlarsa, no problem. Fazladan 34 quartz a konmus olucaz.

Herkes login streak demis ama, 7. gunden sonra login streak e fazladan bisi vermiyor. Nedir 800 gun login streak in olayi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"We will be compensating users whose login streaks were broken during the 8 Million Downloads Campaign due to the extended maintenance.
The Compensation Items that you receive will vary depending on when you received the Day 1 Login Bonus."

Ticket lar yolda. Ama distribution period ?

Distribution Period:
2019-11-20 20:00 - 2020-04-30 16:59 PDT

Gallant tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Single ticketla Ereshkigal düşürdüm, best waifu came home. Bayağıdır SSR görmüyordum, arada Gil ve Okita'ya bütün quartzlarımı ticketlarımı gömüp hiçbirşey düşürememiştim filan oyundan soğumuştum. İyi oldu o açıdan.

Gerçi gameplay açısından pek güçlü değil ama S++ Tier waifu diye rolladım

(Gerçi oyunda meta Lancer yok zaten, Ereshkigal gayet iyi o açıdan)

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehu grats, ben summer event'e kadar biriktirmemeye ve oynamamaya devam edeceğim sanırım. halloween mordred eklemişler en son oyunu silmeyeyim diye lol. o zamana kadar dayanır mıyım bilmiyorum ama dur bakalım. geçen hafta iki kere login unutmuşum artık o kadar koptum. summer jalter ve samba santa'ya kadar istediğim müessesenin ikramı da yok zaten. eşek gibi çalıştırıyorlar herbiri için zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GBFnin 4* ı ile FGOnun 4*ı aynı değil ama. FGOdaki charların ağırlığı çok daha fazla. GBFde late gamede 4* kullanmak diye bir şey yok neredeyse, FGOda 3* larla bile challenge quest bitirenler var. İkisinde de SR yazıyor diye eşit olmuyorlar yani. GBFdeki welfare charları FGOya taşısan çoğu 2* 3* filan olurdu efektiflik açısından (Tabi istisnaları var Monika/Kokkoro filan gibi ama SSR welfareler 4.5* filan sayılabilir işte : p). Ama FGO welfare servantları hiç SSRın olmasa bile oyunu bayağı taşıyabilcek charlar yani.

(Ama tabi çok grindy ona katılıyorum)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gbf 5* veriyor çatır çatır story skiplesen bile, zerre alakası yok buradaki farmla yani. bedava verilen drawlarla çekilen 5*'ları filan katmıyorum konuya. öyle herşeyi kıyaslayacak olursak fgo'da gbf rosterımın onda biri bile yok güç olarak yani. sadece welfare servant sistemini kıyasladım ki sadece gbf de değil. feh'te 5* welfare servant ile endgame yapılıyor. challenge quest bedava verilenlerle yapılıyor gene filan. valkyrie anatomia gene bedavasını çat veriyor ilk quest'te. bundaki gibi kasınçlık hiçbir oyunda yok sözümona bedava unit için.

ayrıca bunda da çöp welfare bol yani hepsi 5* imiş gibi konuşmayalım. ? iyi 5* iyi 4*'i döve döve eziyor her şekilde.

halloween mordred de ce imiş sanırım, o zaman samba santa'da bırakırım oyunu herhalde dayanmışsam o zamana.

EIBsuJHUcAA9iWV?format=jpg&name=medium

EIauz5hW4AAqMY2?format=jpg&name=900x900

based redrop, onu char yapmayan aptal delightworks.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury in dedigi gibi, FGO charlarin agirligi cok fazla. Olay rank rarity den ziyade skill rarity i. Ustune 5np olunca welfare cok is goruyor.

Ama farm olayi sikinti FGO'da, surekli bisiler farmlaman gerekiyor. Skill mat farmi bitiyor, qp gerekiyor, qp farmi bitiyor, xp karti gerekiyor, o farmda bitiyor bu sefer event basliyor. Acikcasi yeni story chapter i release edildiginde 2 hafta yerine 3 hafta yeni event gelmemesi lazim (interlude, strengthening filan haric).

Ben Salem in %30 una geldim. Agartha Hercules li combat olaylari haric filler tarzi geldi bana hikayesi. Ama Shimosa yi begendim. Tabii Musashi ninde etkisi var bunda. Salem in tarzi farkli bakalim nasil baglanacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fgo'daki 5* fakirliği hiçbir oyunda yok yalnız, yoklukta 4* kullanmakla 5* kadar iyi olmaları ayrı meseleler. ben bu oyunda 2 yıl sonra hala 4* tutmak zorundayım mainline'da çünkü oyun 5* vermiyor. feh, gbf vs diğer bütün oyunlarda YÜZLERCE var rosterımda.

hani böyle oyundaki 5*'lerin %80'ini np2-3 olarak tutsak o welfarelerin yüzüne dönüp bakmayız %90'ının. ah bir tane 5* çıkarttım demek için gelip foruma post atıyoruz o kadar nadir olay.

diğer farmlar için konuşmadım genel olarak zaten welfare farmı diye bir olay olması ve bunun bu kadar ağır olması saçmalık. welfare filan değil yani, bilek gücü, alın teri. welfare deyince işsizlik maaşı olması lazım gelir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ssr fakirligi konusuna katiliyorum. Bkz. 10 ticket + 120 sq, no Eresh, Ibaraki Douji ve CE ler cikti.

GSSR rolleri de biraz sacma sapan, millet para veriyor gene istedigi servant i alamiyor. Yeni katilan servantlar genelde GSSR summon da olmuyor genelde. Belli bir kadrodan secim sansi verse en azindan kadrodaki eksikleri tamamlarsin. Bkz. 600 gundur oynuyorum, 5*archer, assassin yok kadroda.

FGO gacha olayini welfare la kapatiyor onu da farmlatiyor, esas sikinti bu. Bari en azindan welfare servanti direk verseydi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de herşeyimi Gil ve Okitaya gömmüştüm, çıkmamıştı. Neyse ticketları da Hokusai'ya veya Semiramis'e gömerim, ondan sonra istediğim hiçbir şey yok Scathach Caster'a kadar.

Artoria öyle başka SSRlara rollarken sazan gibi atlamayı çok seviyor, NP3 benimki ^^

(Gerçi hakkını yemeyeyim işe yarıyor. Ayrıca sözüm var NP5 olursa grailleyeceğim kendisini. Onun üstüne bir 10 defa filan daha düşürürsem de USO ile istediğim bir şeyi alabilirim : p)

 

Bu arada prologue olarak quest eklemişler onu 2 hafta içinde yapmak lazımmış, 30 SQ veriyor. Son gün 07.01.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Salem le beraber Epic of Remnant i bitirdim. Goruslerim:

Salem: Hikayesi, temasi ve islenisi guzel. Biraz daha uzun olup prologue a biraz daha baglanti yapabilirdi (1-2 duzgun referans var ama). Ozellikle hikayenin basindaki combatlarda Nito feci is goruyor, Elizabeth Alter Ego da son combatlarda gerekli olabiliyor. Genel olarak begendim.

Shimosa: Musashi tribute campaign. Her seyini begendim ? Birde Musashi ciksaydi ?

Agartha: Hercules combatlari cok iyiydi geri kalanlar ve hikaye tamamen filler.

Shinjuku: Jeanne Alter, Saber Alter in karakter ve kostumleri cok iyiydi. James Moriarty twist i de fena degildi. Bana gore esas olay Holmes un Chaldea daki varliginin pekismesi oldu. Combatlardan aklimda cok bisi kalmadi.

Arc 2.0 ya baglanti icin biraz daha agirlik verilebilirdi onu da prologue ile kapatacaklar gibi duruyor. Anime olarak Salem ve Shimosa yapilabilir, hatta butun remnant order 25-30 bolumde filan aradan cikarilabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...