Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

37 ticket. Ticketlara hicbisi cikmadi servant olarak, 4*ce, event ce, 3* servant cikti.

180 sq(210 da olabilir). Fran, Raikou cikti event servantlarindan. Nico banner ina en cok sq yu gomdum. Normal Nico-Caster cikti, fasfasfas. Arada birde Ozzy cikti, rider yoktu 5* iyi oldu yoksa maid alter e gomecektim her seyi.

Elde biraz daha sq var, nero ya yigsam mi yigmasam mi diye dusunuyorum. Bir ara yeni yila kadar olan banner lara bakip karar vericem.

Gallant tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben varımı yoğumu gömdüm Umu'ya, çıkmadı kaltak.

 

Bu sene pek birşey yok. Kasımda Musashi tekrar gelecek, biraz quartz/ticket filan birikirse basarım belki. En son Ereshkigal var ama şart değil.

Bu sene:

N65rRgQ.jpg

 

Asıl seneye bayağı bir şey var. Hokusai, Semiramis, Darth Saber(Rerun) üst üste geliyor.

Powerplay açısından bakılırsa Shishou Caster var Ağustosta. Meta defining. Kaçırmamak lazım onu, en az Memelin kadar önemli (Ayrıca Scathach faktörü de var, tırt olsa bile gömerdim quartzları)

Yine tierlist için bakıyorsak arada Achilles gelecek, o da Gil-Tier civarlarında filan. Arada Dantes filan da var. Scathach geldikten sonra Quick Meta'da önemli yeri var bunların.

Shishou sonrasında Summer Bannerı var, Jeanne ve BB, ikisine de rollanabilir.

Hokusai/Semiramis/Darth Saber üçlüsünü istesem de sanırım Shishou Caster'a kadar 1 sene biriktireceğim quartzları. Arada ticketları filan gömerim işte birşeyler düşer belki.

fC8uwGV.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beyinsiz herifler aynı karakterin bütün skinlerini paylaşmasına izin verse şu saçmalık bitecek. millet parasını verecekse veriyor zaten, aptallık şu kısıtlama.

salter çekince bari event'i yapayım dedim de 3-4 hp barlı trash koyan kimse oyuna inşallah tez kovulsun, ömür billah bu sektörde bir daha iş bulamasın.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Challenge questten iyice nefret ettim, her quest bir öncekinden daha gıcık.

(Gerçi öyle absürd bir gimmick yok ama öküz gibi vuran, AoE critleyen bir rider olduğu için Memelinle dalamıyorum, sustainle filan girişmeyi denedim, o zaman da Phase 1 çok uzadığı için Ishtar assasinimi öldürüyor)

Neyse en azından lootu çok önemli bir şey değil bu sefer, Crystallized lore tonla birikti. 4* Fouları topladım, Crystallized Lore için bu kadar uğraşmaya değmez, sonuncusunu atlarım herhalde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

Nasu says he would personally like to have collaborations with From Software’s Dark Souls, Bloodborne, or Sekiro, that he would like to have a five star Bloodborne hunter as a servant, and that he can even think of the storyboard for the noble phantasm, but reiterates that it would be difficult to have collaborations at least until the story of part 2 of FGO is completed. He does say, however, that if “a new world” is laid out after the story is completed, they might consider loosening up.

https://www.frontlinejp.net/2019/08/20/fate-grand-order-4th-anniversary-interview-nasu-kinoko-discusses-fgos-origins-and-future-part-3/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben tümden salladım gene yaz eventinden sonra, (login hariç) bugün hatta düşünüyordum gbf hariç bütün gachaları silsem mi tabletten diye. en son valkyrie profile gachasına bulaştım, oyun fena değil ama işte gacha pişmanlıktır.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...