Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Grand Order - Turn-Based Mobil RPG (with Salt)


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

3-5 oynadım sonra bıraktım, event servant da ilgilendirmedi hiç zaten. abuk sabuk enemy line-up ve bonuslar, darth saber ile aman vurmasınlar da öldüreyim diye kasılmak yordu. daily login yaza kadar herhalde bundan sonra ilginç birşey çıkmazsa.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan sonra SERAPH eventi gelecek, Mayısta. 2 hafta filan eventsiz geçecek yani. Pre-campaign var ama grind yok onda, bannerlar ufak tefek şeyler filan var. Eventten BByi mutlaka alın ama, en iyi welfare servantlardan biri.

 

Grinddan ben de yoruldum, sıkıldım. Neyse ki matlarda pek eksiğim yok, uğraşasım da yok. Fouları filan toplayıp bırakırım. Bir de Chacha'yı maxlarım herhalde, eksik kalmasın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

hiç bb istemediğim halde tier list'te tepeye koyunca iyi madem gerekir diye alayım diye biraz oynamayı denedim ama zulüm resmen. hiç mi hiç oynayasım yok cidden. oyunu bıraksam mı diye düşünüp gelecek yaz jeanne'larını hatırlıyorum, hadi logine devam diyorum resmen.

yani o kadar eziyet ki oyunun kurulumu, yaşadığımı yazıyorum dün direkt:

ahmet tipi ve mehmet tipi düşman gösteriyor node'da. bunlara bonus vuran hasan ve hüseyin tiplerini alıyorum gruba. lakin eşit dağıtamıyorum tabii. meğersem mehmet tipinden iki tane trash varmış, boss ahmet tipi ve ahmete bonus vurandan tek support var.

şimdi otur bütün partiyi salt o missiona göre ayarla. sonra öbür missionda baştan yap. bunu yaşayıp bossu güç bela geçmemek için wiki sayfasını aç, tek tek bak kim çıkacak.

yani her haltı geçebilmek için wikiden baktırıp yeni parti kurduran böyle kancolle vardı ve sonunda dellenip bırakmıştım çok sevdiğim bir rosterım olduğu halde, fgo da zorluyor resmen beni.

8 archetype yetmiyormuş gibi şimdi ebenin körü ve anasının gözü tipleri eklediler oyuna. daha da ekleyecekler çünkü ilkokul kerat cetveli gibi kim kime ne bonus vuruyor ezberlemeyi keyifli sanıyorlar galiba.

tldr: bb'yi kullanılır hale getirmek için taaa en sondaki missionlara ekledilerse kopyalarını filan büyük ihtimalle bırakırım bu eventi. en başlardayım ve süper sıkıldım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fate/Extella Steamde 40% indirime girmiş, alsam mı?

Fate/Extella Link 10% görmüş anca, onu bekletiyorum ona da bir 30-40% gelsin öyle bakarım.

 

BB'yi kullanılır hale getirmek değil de NP5 için sondaki missionlar gerekli sanırım. Önceki kopyaları almak daha kolay.

BB'nin asıl işe yarayacağı kısım Debuff Removal/Stun filan olduğu için NP5lemek şart değil, ama tabi Damage NPsi olduğu için NP5lense iyi olur, ben bitirmeye çalışırım bu eventi.

Type için de çok kafa yormaya gerek yok, Berserker veya JAlter kullanabilirsin çoğu şey için. Bir tek Bosslara karşı filan type advantage gerekiyor ki o bile şart değil. Type ile ilgili tek problemim BB Anti-Avenger type olduğu için her şeye karşı kullandığım JAlter'ı ona karşı kullanamıyorum, ama zamanı gelince bir çaresini bulunur elbet.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Havalimaninda 7 saat transfer + 4 saat otobus yolculugu derken main questleri bitirdim gecen hafta sonu itibariyle. Gerci elde exp kart i yok, BB lvl 70 de kaldi. Gacha dan da bisi cikmadi. Ozellikle combatlari ile cok itici bir eventti. Biraz daha sakura toplarim piece ler icin onun harici shop tam takir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynayamıyorum artık çok baydı beni her node'da aç wikiyi takım tasarla işleri filan. yazsınlar archer var lancerla girelim işte. her node'da boss hangisi, yancı hangisi vs anlattım zaten daha önce. gbf harici, hatta gbf dahil hepsini azaltmak istiyorum. yeni srpg yükledim de oyun oynamak ne keyifliymiş hatırladım. fgo char hatırına yani yoksa oyunu oynamaktan keyif alamıyorum uzundur. sadece ilgimi çeken event olursa bakacağım artık, challengeları filan yapmasam da olur zaten birer ticket verecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...