Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - Moleskine Smart Writing Set


Grego

Öne çıkan mesajlar

bir hevesle alıp, kenarda çürüttüğüm moleksine hipster item`mı satıyorum. diğer siteler koymadan önce burada uğraştırmadan alacak birileri olursa ne mutlu.

ürün > https://store.moleskine.com/tur/en-gb/moleskine-/smart-writing-set/smart-writing-set/p1014?vid=2772&LGWCODE=8055002851152%3B105483%3B5459&gclid=CI7gm46m6tQCFa4W0wodnzUITQ

defterin ilk 2 yaprağını kullandım sadece. 30.04.17 de alındı. garantili. kutusu vs. duruyor.

fotoğrafları ;

defter




kalem










kutusu




1400 den satıyorlar. uygun gördüğünüz tekliflere açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kalemin hafızasında her şey, yani sayfalarca yazıp, sonra telefonla sync ettiğinde alıyor her şeyi. defter bitince yeni defter ekliyorsun, telefondaki app üzerinden defterleri organize edebiliyorsun.
ne kadar hızlı çıkar bilmiyorum ama, konsept defterler de çıkacak.

şu faydalı olabilir ;
https://www.youtube.com/watch?v=e-bdmV43roQ

benim kullanıcı olarak en güzel bulduğum özelliği, notları yazdıktan sonra, kalemle sayfadaki zarf ikonuna tıklayıp, sayfayı pdf düz metine çevirip, emaile eki olarak gönderilmeye hazır hale getirmesiydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa gördüm böyle bişey. İş yerinde gayet mantıklı not alıyosun deftere temize çekmen gerekiyor belki pc de saklman gerek önemli şeyler oluyor valla ilk başta buna neden para verilirki diye düşünüyordum ama inceleyince gayet kullanışlı bir itemmiş. ama yinede o kadar para vermem :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grego el yazısını text e çevirme olayı nasıl çalışıyor? ben surface kullanıyorum, onenote'da var mesela el yazısını text'e çevirme olayı fakat çok düzgün yazıyor olman gerekiyor. bunda da durum öyle mi. varsa yazdığın bir şey koyabilir misin dijital text e nasıl çeviriyor görmüş olalım.

ama uğraşacak vaktin yoksa hiç uğraşma ben alıcı değilim şahsen :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sketch için iyi ama hızlı yazıyorsan sorun. daha doğrusu ben notlarımı genelde 0.3 kalemle alıyorum, ona alıştım yani. tükenmez kalemle not bana göre değilmiş. hipster problems.

o denemeyi de yaparım müsait bir ara, alan olmasa da bilgilenen olsun bari : )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...