Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig 17/18


valequenta

Öne çıkan mesajlar

ya zaten tamer tuna ile kumar koynadık tuttu . adamla 6. bitirdik . iyi hoş güzel de tekrar niye kumar oynuyoruz onu anlamadım.

hee birde bazı söylentiler var klüp içinde. Mehmet sepilin zaten BJK maçlarından sonra tamer tunayı göndermeyi kafaya koydugunu söyleyenler de var. yani söylentiler dogruysa gene SEpil başkana helal olsun ama Bayram Bektaş için bu acele neydi? yani adamı biliyorum öyle göztepe felsefesine öyle çok çok ta uyacak bir adam da değil.

Neyse umarım buda tutar ve başarılı oolur . ne diyelim Mehmet sepile güvenmekten başka çare yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ya. tamer tuna açıklama yapmış. valla diyorum ya Mehmet sepilin bir bildigi var. yani adamın içine sinmeyen birşeyler olmuş belliki. çünkü mehmet sepil de bu şekil de atar yapacak bir adam değil. yukarı da yazdıgım duyumlar dogru olabilir . bakalım heyecenalı işler dönüyor asdasd :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bayram bektaş'ın felsefesi ile bu göztepe kadrosu maksimum 12. falan olur. daha ötesi mucize.

bi başkanın ezik egosuna tekrar dibi görecekler. bari kalıcı olsalar hiç yoktan...

tamer hocada bursa ile görüşüyormuş. ligdeki en mantıklı tercihlerden biri olur onun için. bursa da yatırıma çok önem veriyor öyle ya da böyle de işte leguen'in bu kadar çöp performans göstereceğini kimse hayallemiyordu. ona rağmen hak ettiğinden çok daha fazla arkasında durdular.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...