Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

bekir irtegün ve uğur boral fetö itirafçısı olmuş sdfsfd
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-eski-futbolcu-ugur-boral-feto-itirafcisi-oldu-40690009

said:

...
UĞUR BORAL İTİRAFÇI OLDU, TEK TEK ANLATTI

Bekir’in ismini verdiği diğer iki isimden birisi Uğur Boral diğeri ise şu an Başakşehir’de oynayan milli futbolcu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Boral FETÖ ile bağlantısını tek tek anlatarak itirafçı oldu. Boral emniyette verdiği ifade de 2003 yılında Gençlerbirliği’nde oynadığı sırada FETÖ ile tanıştığını, sohbetlerine katıldığını söyledi. Boral kendi döneminde sohbetlere gelen futbolcuların adını tek tek verdi.

BANK ASYA’YA 950 BİN LİRA YATIRMIŞ

Boral’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün finans ayağı olan Bank Asya’ya 17-25 Aralıktan sonra 950 bin lira para yatırdığı ileri sürüldü.

İKİSİ FENERBAHÇE'DE OYNUYOR

İrtegün’ün ifadeleri kapsamında kaleci Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanarak cezaevine konuldu. Bekir İrtegün savcıya çok ünlü 4 futbolcunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisi hala Fenerbahçe’de oynuyor. Ünlü futbolcular bir defa örgütün sohbetine katılmış. İki ismin terör örgütüyle başka bir ilişkisi tespit edilemedi. Bu yüzden soruşturmada şüpheli olmayacakları öğrenildi.

...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamınız diyo olm fenerbahçe'ye giremedik diye biz mi dedik a aaa

ayrıca ne bekir ne uğur ne de zafer fb'nin topçusudur. hepsi anadolu takımından sonradan transfer edilip max 3 5 sene top oynayıp tekrar gönderilmiş adamlardır. 2 tane halen oynayan dediği oyuncularda kim bilmiyorum ama birer kez sohbete katılmışlar denmiş madem haberin doğruluğuna inanıyoruz. hocacım babacım diye peşinden dolaşmamışlar yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bu Yiğithan'a yaptığı cidden büyük karaktersizlik ya, art niyet başka bir şey değil.

Stoper yok diye sezon boyu adamı oynatmayıp, kulübede beklerken boktan maçlarda bile Topal falan koyup oralara; gidip adamın transferi kesinleştikten sonra 2 maç üst üste oynatıp adamın sakatlanmasına yol açtı resmen ya.

Bu adamın iyi niyetine eskiden inanırdım da bu seneden itibaren ben de harbi tiksinmeye başladım. Yaptıkları cidden planlı yavşaklık. Konyalı tribüncü bi arkadaş vardı herif hep söverdi en iyi günde bile, hep benzer şeyler söylerdi.

Yazık cidden üzüldüm ya. Ben Yiğithan'ın hiç abartıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyordum ama Sparta gibi takımda oynamak büyük nimet olacaktı ve belki harbi seviye atlayacaktı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Van Persie orada oynar, bayağı da iyi oynar ya. Hollandalı futbolcular geri döndü mü vatana orada emeklilik öncesi bayağı yardırıyorlar. Böyle dönüş yapıp da patlayan adam ben hatırlamıyorum sakatlık vs. yaşamadıysa.

Ki burada kasten oynamıyordu. Saklamıştır kendini oralara. Tokatlayıp gitti işte orada oynar bir de iyice çıldırır Fenerliler asdfads
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...