Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

enrique said:

http://www.milliyet.com.tr/atiker-konyaspor-da-6-oyuncuyla-evkur-yeni-malatyaspor-2576323-skorerhaber/

karabükspor'dan sonra konyaspor'da da olaylar olaylar. tarlalar sürülmüş mü yine acaba


bagimsiz mevzular ama konyaspor un basarilari zaten hasbelkader seylerdi yani 1 mac 2 mac ok de sampiyonluk kovalayan avrupa da sanli bayragimizi bla bla..eh feyto davasina basgan da gitti kibarca mali destegi de azaltmislardir.malum koyun can derdinde..klasik anadolu trajedileri..birileri kazanirken birilerinin de kaybetmesi lazim ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

fb topu mu vermedi dışarı atılan?


- Atak sırası Konya'dayken hiçbir müdahale olmadan topsuz alanda tesadüfen 90+1'de yere yığılan adam için topu hemen dışarı attılar, dönüşte topu vermedik diye de fair play akıllarına geldi.
- Çok sarı kart oldu diye 80'de oyuna giren adam 83'te kasti atak kesme faulü yapıp, 87 ve 93'te saha içinde tedavi kastırdı.
- Bu kadar yatmanın üstüne maç 94:00 yerine 94:45'te bitirildi diye de bambaşka bir qq dalgası başladı.

Puan kaybı olur da, şu kadar vasıfsız, bedava ikramımız dışında neredeyse pozisyonu olmayan takıma puan kaybedince ayrı üzülüyorum.

Fırat da %70 gol olacak Valbuena pozisyonunda omuza el demesiyle ve bizim faulu vermeyip dönüp gelip adamlara saçma sapan bir faulden neredeyse gol ikram etmesiyle yine göz doldurdu. Bir de penaltı iddiası var ama benim dikkatimi çekmedi maçta, twitter grupları abartıyordur muhtemelen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman geçirme, atak kesme faulleri, sakatlık numarası ve uzatma biraz uzayınca qq her hafta oluyo abi anormal bir şey yok ki sayılanlarda?

Bu arada daha önce de yazmıştım, ben de karşıyım bu yere yatmalara, hatta takımın topu taca atmasını dahi kabul etmiyorum, kendi takımı atmışsa da onlara geri verilmemeli yine, FB iyi yapmış. Ciddi bi olay bi risk varsa hakem durdursun maçı, işi o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...