Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

"
Fenerbahçe Kulübü’nün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis
ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim.
Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir.
Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim.

"

3.5.1918 - Ordu Kumandanı - Mustafa Kemal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YUVANA HOŞ GELDİN AYKUT KOCAMAN

1988-1996 yılları arasında futbol takımımızın formasını başarıyla terletmiş, 2010-2013 yılları arasında 1 lig ve 2 Türkiye Kupası zaferi ile birlikte UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final sevincini camiamıza yaşatan takımımızın teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılmıştır.

Geçtiğimiz yıl Atiker Konyaspor’un teknik direktörlüğünü yürüten Sayın Aykut Kocaman ve ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Camiamızın yetiştirdiği önemli bir değer olan Sayın Aykut Kocaman’a yuvana ‘hoş geldin’ diyor, futbol takımımızın başında kendisine nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

Yeni teknik direktörümüz Sayın Aykut Kocaman’ın imza törenine dair detaylar ilerleyen günlerde duyurulacaktır.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alinan elemanlar icin soyle super boyle bilmem ne denmiyor..israrla denilen macin sonuna kadar istekli kazanma arzusu olan oynamayan arkadaslarini da atesleyebilecek tipler deniyor.. 3 4 de agir isci oyuncu bulurlarsa belki olabilir..her anadolu takiminin yaptigi gibi yapissinlar almanya hollanda altyapilara illa ki cikartirlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hasan ali ile imzalanmış. para pek yok derken bundan bahsediyorduk. clichy'i rahat rahat alamıyorsun görüşmene rağmen vs...

dirar'ı bjk konusuna da yazdım. sağlıklı kalırsa her şekilde bir istikrar sağlar. sıkıntı işte son 3 yılda 50 maç kaçırmışlığı var. Monaco da bu sene ŞL de bile iş yaptı oynadığında ama sıkıntıları yüksek. Performanstan değil, fiziken. Yine de eldekilerden iyidir yani tartışmasız.

Valbuena her şekilde 1 sene iş yapar. 2. seneden sonrası düşündürür ama bence girilebilir bir risk. Şimdilik dar bütçede iyi iş yapıyor bence Fener en azından belirli bir hedef var gibi gözüküyor 2-3 senedir ilk defa transferlerde. yapmış olmak için yapılmıyor.

valbuena biraz hırs transferi gerçi geçen sene darbe olmasa fener'de kiralıktı bu senede ilk transfer olması öyle düşündürtebilir ama en azından doğru transfer o da. krasic gibi olmaz bana kalırsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi esas dalga bu takimin kondusyonu yok..kac senedir bu takima yukleme yapilmiyor. fiziksel verileri yok..takima en son yine aykut kondusyon calistirdi gerisi yalan.. bu gelenler saglamsa at gibi kondusyonu olan tipler..bir de takima kondusyon yuklense 90 i birak 180 kostursalar bayagi can yakabilirler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer takımın konularını kıskandım şuraya birkaç bir şey yazayım hareketlendireyim dedim, sonra üstteki fotoyu gördüm bütün şevkim kaçtı.

Vay arkadaş sol beklerimiz İsmail ve Hasan Ali daha kötüsü yıllık 1.8m para alıyorlar. Hayır Ali Koç başkan olsa ne olacak Hasan Aliyle yeni sözleşme imzaladık, kimse de sesini çıkarmıyor enteresan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o paralar oyunculara verilmiyor ya aslında,

yarısı ne olduğunu bildiğin, 5/10 bile olsa ne alacağından %100 emin olduğun adama verilen para tr'de. burada takımlar yenileri denemekten özellikle kaçınıyor, korkuyor. aykut'ta mesela şampiyonluk olayıyla buraya geldiyse çıkıp yeni bir adam denemek yerine bu süreçte idare ederim diyordur.

diğer yarısı da menejer kankası yöneticilerin menejer-oyunculara kıyağı, belki kendisi bile nemalanıyor çoğu yerde olduğu gibi. üç büyüklerde de olay değişik değil.

ahmet bulut'ta mesela maaşın %10'u sanırım genelde prim olarak alıyormuş. imza parasının %10'u da keza oyuncudan alınıyor. batur altıparmak menejeri sanırım hak'ın, kaldırmıştır o da bayağı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...