Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Hiçbir takımın şike şaibesine şaşırmam, milyonluk endüstride her şey dönebilir, para bu işler. Ama maddi çıkarı olmadan şurqda bu maçın temizliğini savunup bir de maçtan şikayet edenlere ağlamak falan diye saldıranları gerçekten anlamıyorum. Hrpi topu bir futbol tamımı bu, kişisel değerlerinizin, etiğinizin, aile eğitiminizin, özsaygınızın, xürüstlüğünüzün nasıl önüne koyabiliyorsunuz? Bunları nasıl hiçe sayabiliyorsunuz çok ilginç hakkaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:


k1nJo said:

applev0dka said:

Fenerbahçe futbol takimi ozeti

https://twitter.com/fikretbskan/status/993142599685984256?s=19

faul verilmediyse sıkıntı yok.

salah da biraz önce çok güzel yere attı kendini, sarıyı yedi.




Vermedi de valbuena'nin sarisi vardi 2. Sarilik pozisyon iste. Hakemi aldatmanın ağa babasi

evet o zaman atılması lazımmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın “Bugün en az 1 puanımız çalındı” açıklamasına katılmadığını söyleyen Aykut Kocaman, “Bugün maçı son derece doğru götüren bir hakem vardı. Oyunun sonlarına doğru lehimize birkaç hatanın olduğu doğru. Ama bugün 25’e yakın şut atan, son ana kadar maçı isteyen bir takım vardı. Fırat Aydınus’un kararlarından çok daha önce öne geçebilirdik. Hakemlerin her zaman verdikleri karardan ziyade, vücut dillerine bakarım. Bugün hakemin 1. dakikadan itibaren vücut dili, karşılaşmayı hakem gibi yöneteceği yönündeydi. Benim de istediğim bu” dedi.

Volkan Demirel’in hamlesini hakemin görmesinin çok zor olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, “Volkan’ın hamlesi önce Yusuf’a, sonra topa geliyor. Santim santim izlemek gerekiyor ve hakem için çok zor bir pozisyon. Bütün çabalar ve arayışlar, kazanan takım ortaya çıkabilmek adına. Oyuncunun bireysel özelliklerinden ziyade olayın bütününe bakmak lazım. Osmanlı maçından sonra oyunculardan maksimum verim aldığımız noktaya geldik. Osmanlı maçından sonra 21. maçımız ve 49 puan kazandık. Çok iyi bir ortalama bu. Oyuncuları ölçümlerken nasıl faydalanabileceğimize bakıyoruz. Kazanan takıma biraz geç kaldık” ifadelerini kullandı.



ooo vücut dilinden de anlıyormuş :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm bu nası rezalet ya... volkan'ın pozisyonundan belliymiş zaten maçın gidişatı. adam arkadan rakibi biçmiş, rakibin ayağı topa çarpmış da yönü değişmiş, sonra da topa dokunmuş volkan asdhfusdahfua

ama o kırmızı kart çok büyük efsane. bi kere sarıdan fazlasını verme ihtimalin yok, neyine kırmızı veriyorsun. sert mi müdahale hayır, taban mı hayır, ayak içiyle vuruyor. neredeyse çelmeden farkı yok ve kırmızı. heeee bir de üstüne, 2 saniye önce direk fenerbahçe'nin yaptığı sarı kartlık faul verilmediği için gerçekleşiyor falan. inanılmaz yani. tarlanın boku çıkmış.

bu arada o dirsek dedikleri pozisyon tırışka, bişi yok bence, ikisi de dürtüyor birbirini. dirsekte temas bile yok ne bilim pek bişi yok yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...