Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

yapılması gerekeni yaptık, harbi daha ne tatavası yapılıyor ya.

burada şimdi diğer takımların artık koyacağı karakter önemli. burada bjk'nin yaptığının havada kalmaması için benzer olaylarda direkt takımı çekmesi gerekiyor kulüplerin artık.

mlyonlarca euro yatırımların yapıldığı, hatta o bir ton maddenin atıldığı adamların tekine milyonlarca euro yatırımın yapıldığı ortamda ne diye tutacaksın ki sahada takımı?

marka değeri vs. artacaksa böyle tepki koyarak, tepkinin etkiyi yaratmasıyla önlemlerin gerçekten alınmaya başlanmasıyla bu tip şeyler engellenir.

bize attılar kaçmadık demek, beyinsizliğini ve kayıtsızlığını kabul etmek derken sonuç çözmeye yönelik değil yaratmaya, büyütmeye yönelik bir hareket olduğunu önce kabul etmek gerek.

bundan sonra benzer olay olursa ve takımlar çekilmezse ama biz böyle yaptığımızla boş boş kalırız hiçbir şey değişmez. umarım öyle de devam etmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

taraftar ne saha kapama cezasını sallar ne para cezasını sallar. burada yapılması gereken tespit edilen elemanların hapis cezası alması ancak böyle önüne geçilir bu olayların. yoksa iş linç girişimine dönüyor 2-3 kişi başlatıyor madde atma işini olay birden yüzleri buluyor çünkü adam kişisel olarak hırsını atıyor ne rakibe verdiği zarar umurunda ne de kendi kulübüne verdiği zarar.

yada emniyet bu tarz cezalar veremiyorsa kulüp uğradığı zarar doğrultusunda kendi taraftarlarına dava açmalı.

onun dışında hakemin kararı olmadıkça sahadan çekilmek pek mümkün değil direk 3-0 yenik duruma düşüyorsun. biraz tiyatro kabiliyetine bakıyor işte sedye-dikiş şovu yapmak gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hapse gerek yok abi, passolig niye çıkarıldı? bu madde atan adamlar tek tek tespit edilip ömür boyu girmeme cezası almayacak mıydı?

ingiltere'de almanya'da bu adamlar benzer bir şey yapsın dirent ban yiyorlar.

Sadece geçen yıl Premiere League takımlarının 1600 taraftarı banlandı, ondan önceki sezona göre %24 düşmüş hali mi neydi bu bir de yanlış hatırlamıyorsam. Adamlarda halen sıkıntı yaratanlar var, onlar direkt acımadan vuruyor. Sonra o özlemle bakılan müthiş tribünler ortaya çıkıyor.

Sen takımını sahadan çek, tekere çomak sok ki birileri sonunda bunlara engel olmak için götünü kaldırıp hamle yapsın.

Bu ülkede tepki koymazsan topluca hiçbir şeyin işleme şansı yok. Gerçi çoğu şeyde topluca tepki koysanda yok birileri istemezse de yapacak bir şey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hapse gerek yok abi, passolig niye çıkarıldı? bu madde atan adamlar tek tek tespit edilip ömür boyu girmeme cezası almayacak mıydı?


bu bizim taraftarımıza çözüm değil ki? ben de bunu diyorum. kaldı ki birini yaralamaya teşebbüs eden biri hakkında ona göre ceza verilmeli diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl çözüm değil abi bilet satmayıp içeri almayacaksın. çıkıp dışarıda barda piçliğini yine yapar onu kimse engelleyemez ama maçta sırf korner direğine sevmediği adam geliyor diye maymun gibi anırarak bir şeyler fırlatan adamlar stadlara giremeyecek daha ne?

hapis çok ekstrem ceza, yapılacak şey şu kadar basit.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

banlamakla korkutmayacaksın ki? attığında banlayacaksın ki bir daha atabileceği ortama giremesin. evinde falan yine sallasın, sokakta sallarsa da polis toplayıp götürsün beni ilgilendirmez.

ingiltere'de 20 seneden fazladır ömürlük stada girmeme cezaları veriliyor, üstte dedim işte geçen yıl 1600 kişi ömürlük ceza aldı. atan yine atıyor engelleyemiyorsun ama sezonda 1600 kişi cidden tolere edilebilir bir rakam.

bizde sadece fb maçında bunun 2 katı adam stada bir ton şey sallamıştır o da en az. temizle abi zorunda mısın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ceza alanlar yine stada giriyor abi, ben sizi bursa maçına götüreyim birgün 300 kişi gösteririm cezalı olduğu halde giren.

Ben artık ciddi ciddi sorunu çözmek istemediklerini düşünüyorum. Acil durum anın da camı kırın gibi oldu futbol terörü, gündemi değiştirmenin en kolay yolu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

ingiltere'de her maç stadlar doluyor. oradan yılda 160.000 kişiyi banlasan da bir şey olmaz.

türkiye'den banlamaya başlarsan, stada gelecek adam bulamazsın. en normal görünen adam bile çıldırıp sahaya kolunu söküp atıyor.


Aslında var. Statta maç izlemek isteyen fakat stadyum barbarlığından tiksinen insanlar da var. Sayıca şu anda belki azınlıktalar ama statta maç izleme kültürünün değişmesi 1-2 yılda olacak bir şey değil.

Bak benim babam koyu bir Samsunsporlu. Statta 10 yıldır maç izlemiyor. Eskiden giderdi ama artık gitmez oldu çünkü kendi tabiriyle "Ne kadar serseri kılıklı manyak herif varsa hepsi statta"

Hapis cezası olmayabilir ama sahaya madde atan kişiye ömür boyu tüm statlardan men cezası verilebilmesi lazım. Sorsan Passolig sadece ve sadece statlarda huzuru sağlamak için getirildi. Tamam asıl amaç aktif bank'a sıcak para kaynağı sağlamaktı ama yav en azından şunu yerine getirseler ona da fitim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...