Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


kizillelma

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

evet bana bayağı komik geliyor. Sürekli şikayet şikayet. Adam gitmiş faullerden bile şikayet etmiş, böyle ağlayan bir teknik direktör görmedim ben.

Ama yukarıda göründüğü gibi millete garip gelmiyor nedense :)


bayağı bir anlama zorluğun var galiba kardeş allah çevrendekilere sabır versin, ben hakeme ağlamıyor diye tek kelime ettim mi dön bir bak bakalım mesajlara? maç yoğunluğu konusunda şikayet etmez hiç bir zaman aykut kolay kolay dedim, sen etti ve edecek dedin, etmedi? başka bir iddiam zaten olmadı neyini savunucam bu futbol katilinin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sana dememiştim? ne var bunda diyen arkadaşaydı ama söylediğin aynı temenniler senin için geçerli.

Adamın açıklamalarınada bakarsan aslında bahane olmaması lazım ama fikstür etkiledi , fenerbahçenin her daim kazanması lazım bahane yok dedikten sonra hakemler, adam akhisar maçı sonrası hala beşiktaş maçını yorumluyor yok fauller ,taçlar yanlışmış e yuh be.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BJK maçları kafa olarak etkilemiş takımı, Aykut da sürekli olarak haklı veya haksız hakem hatalarının arkasına sığındığı için takım her şutta korner, her karşı atakta off-side itirazında. Kafalarında hakem bize maçın bir yerinde kıyacak mantığı var ve bu şekilde sağlıklı oyun çıkarmak zor.

Fener'in ilk golü sonrası Akhisar'ın 3.golü geldi. Stoper topa çıkmıyor bile, bomboş 6 altı pas içerisinde kafa golü yiyor. Savunma disiplini falan da dağılmış durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben aziz in istemediği sürece gideceğini zannetmiyorum, bizim demirören misali adam aday olduğu sürece seçilir. Ali Koç demirörenin karşısına gelenlerden daha ciddi bir aday tabi ama malesef kongre üyeleri ile taraftar görüşleri arasında çok ciddi farklar oluyor. Demirören yığınla küfür yerken çok rahat bir daha seçilmişti. Aziz in son dönemde bayağı yeni üye aldığıda söyleniyor, seside çıkmıyor. Seçime kadar ortalıklarda görünmeden geçirip sonra tekrar ortaya çıkacak.

Şu dönemde demirören tekrar aday olsa ciddi ciddi tekrar seçilme potansiyeli var, boşuna kaç bin adamın aidatlarını ödemiyorlar. Ben şahsen Ali Koç un seçilmesini isterim, aziz ve mahmut uslu ortalığa fazla nefret saçıyor , belki bir şeyler düzelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zor abi Kadıköy basiretini kırmak. İşte 19 maç mı kaç maç oldu ise bu maçlardan da ulan nasıl kaçırdık galibiyeti diyebileceğimiz de 1-2 tane vardır ha. Berabere bitenler dahil hepsinde Fener tokatladı oyun olarak. Siyah forma ile çıktığımız 4-0 biten ama 6-0'lık maçtan daha hezimet olabilecek bir maç vardı mesela.

Takımlar hangi form durumunda olursa olsun o başlama düdüğü çalıyor ve iş bitiyor santrada yiyoruz golü mental olarak. Ünal Aysal dönemindeki baskın lig ve derbi formu ile o galibiyet gelebilirdi fakat birinde Baros'un direkten dönen topu diğerinde de Terim'in Kadıköy'e şampiyon çıkıp salak egosu yüzünden 3 forvet başladığı maç olayı bitirdi.

Takımın formda olması, Gomis'in, Gary'nin akmasını falan geçiniz, tek sığınacağımız şey Aykut'un Galatasaray karnesi. Fenerbahçe'yi yeneceğimiz yegane ortam Aykut'un TD olduğu ortamdır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi farketmez td falan.

akhisar'a yenilmeseydi fener neyse ama şuan nasıl bir motivasyon vardır fener'de tahmin edemiyorum. şansımıza kurtuluş dönemine geldi yine. bizi yenerlerse tekrardan potada kalacaklar.

net söylüyorum gol atamayız. 3-0 biter.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hatirladigim cok daha iyi oynadigimiz ve yenmis olabilecegimiz maclar...

Baros'un direkten donen topu..O macta bile uzaydan gelen 2 golle cat cat geriye dusmustuk 20dk da.

0-0'lik Elano'nun cok iyi oynadigi Hagi'nin ilk maci..Baya bi kacmisti.

0-0'lik kupa maci Kalli. Cok iyi oynamistik..Yine kacan baya gol..

Dendigi gibi ortam olarak sampiyon ciktigimiz mac, 1-0 ondeyiz ustune ustluk..

Ha ama su 1-4'luk Lincoln un gol attigi macta olacak is degildi bak. 4-0 da ezildik, 6-0 sacma sapan birseydi ama o mac 1-4 olacak mac kesinlikle degildi. Semih vurur Emre asiktan girer, Selcuk herkesin moral sifirken kornerden direk dibinden atar filan..

Cidden Aziz baskan olurken buyu mu yaptirdi neyse artik adam yenilmiyor Kadikoy'de.

Ne zaman yeneriz, Aziz gittigi zaman yeneriz sacma sapan bir macta. Guttman curse gibi birsey bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen. Dünya derbisi deniyor ama son maçlarda futbolu geçtim gerilim bile yok. 1-0 veya 1-1- maçları hep. Maç başı bizim "o sene bu sene" suni baskısı ve cılız şutlar, ilk yarı sonuna doğru Fener'in gelen saçma sapan golü ve kapanış

Bir de Kadıköy'e Galatasaray genelde istim üstünde gidiyor, kendi oyunumuzu oynayalım yeter kafasında. Fenerbahçe direkt maça özel çalışıyor ve hangi bek'in arkasına sarkılır, orta sahada kime pres yapılır güzelce analiz ederek bizi oynatmıyor ve oyuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...