Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

pattisliborek said:

Ama 90% ihtimal yenilicez Kadıköy'de ve lig iyice arap saçı olacak. Aynı hafta Başak:Bjk maçı da varmış.


bu haftadan beraberlik çıkmazsa şampiyon belli olur gibi görünüyor. bjk başakları yenerse bırakmaz ligi artık, başak yenerse onlar da götürür bu sefer. gs alırsa büyük avantaj olur da klasik fb galibiyeti olacak gibi o maç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim derbilerin içerde olması avantaj sayılmış ama ben pek sanmıyorum. Terim'in varlığına rağmen özellikle bu orta saha ile tek yenebileceğimiz takım içerde Fenerbahçe, onlarla da maç Kadıköy'de, yaz 0 puanı. Belki Trabzon'u yenip, Başak ile berabere kalırız ama BJK'de Şenol Güneş saçmalamazsa kesin mağlubiyet.

Bir de deplasmanda Gençler falan var derbi fikstürünün arasında. Ümit Özat ayısı çok zorlar bizi. Kasımpaşa ve Sivas maçlarından galibiyet çıkmaması çok kötü oldu. Şu zor fikstüre 2 maç kaybetme lüksü ile girmemiz lazımdı, zaten ikili averajlarda da gerideyiz herkese
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nin A-B-C birçok planı var abi. Sadece o plan geçişlerinde ŞG saçmalıyor bazen, saçmalamaz ise takımın kapasitesi de kadro derinliği de yeterli.

Ayrıca ŞG geldikten ve Vodafone'a geçildikten sonra derbilerin psikolojik faktörleri ile de çok iyi başa çıkıyorlar. Eskiden içerde geriye düşsünler sahaya iniyorlardı. Şimdi güven geldi, Bayern'den farkı yemişsin, evinde FB'ye karşı maçın başında off-side gol ile geriye düşüyorsun, puan durumunda geridesin, en önemli adamların yok. Bunlar birkaç sene önce olsa sahaya inerlerdi, şimdi takım nasıl olsa maçı çevirir güveni var. Hem sahada hem tribünde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hep söylüyorum gs nin derbi kazanması oldukça zor hele bu orta sahayla çünkü çok kırılgan, o yüzden en iyi forvet sende de olsa iş yapamıyor derbilerde. Ligin en fazla gol atan takımı olan gs nin 3 derbi maçında attığı toplam gol kaç? 1 yanılmıyorsam. Ligin en fazla gol atan takımısın fakat 3 derbide 1 golün var. Bu sorun devam edecektir hatta ndiaye de gidince daha da ön plana çıkacak bana göre.

Hatırlayın fernando ndiaye bile varken fernandoya baskı kurulduğunda orta sahayı kaybediyordu gs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene 52 golümüz var, maç başına 2,26. Türkiye ligi yabancı sınırının kalkmasının ardından hücum olarak zenginleşse de maç başına 2 ve üzeri gol her zaman bu lig için baya iyidir. Rezil olarak toplam 2 gol atabildiğimiz 4 büyük maçı çıkarırsak maç başına 2,63 oluyor bu oran. Zaten bu da fakir sevici bir takım olduğumuzu gösteriyor, kendinen zayıf rakibi buldu mu ezip geçiyor, arası yok. Zaten ligin açık ara en az berabere kalan takımıyız bu da dengesizliği kanıtlıyor.

Hani takım dış sahada derbi kazanıp ertesi hafta içerde lig sonuncusuna kaybetmiyor. Teknik olarak bana kalırsa TS galibiyeti ve BJK-FB-Başakşehir maçlarını berabere bitirmek yeterli olur bize. Bu beraberlikler puan açısından değil arkandaki rakibin sana 3 puan yaklaşmaması için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Fernando iyileşirse bi zahmet kırılganlığı toparlayacak.


Ben sadece derbiler için artı başakşehir maçları için konuşuyorum ve yeterli olmayacak diyorum. Hatırlarsanız gs ye karşı fernando + ndiaye ile oynanan dönemde gs orta sahasını imha etmenin en kolay yolu fernandoya yapılan baskıydı ve her maçta sonuç verdi bu. Bana kalsa büyük maçlarda gs çift forvet çıkmalı, 2 pivot tarz forveti ile stoperlere baskı ve hataya zorlama olarak düşünmeli. Denenmişi denerlerse yine sonu hüsran olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orası doğru, ama orada top dağıtma işini Fernando'ya teklemiştik. Yanındaki NDiae'nin görevi ileri ani çıkışlar falandı (sonradan ileri çıkartmayı kesti zaten t.direktör de). Ama şimdi Selçuk da top dağıtabilir Selçuk + Fernando olarak çıkarsak. Dolayısıyla öyle bir baskı o kadar etkili olmayacak. Bunda Fernando'nun çok dirençsiz olmasından çok tek oyun planının onun dağıttığı toplar olmasının etkisi vardı.

Tabii bir Melo etkisi yok dirençte Fernando'nun, orası kesin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...