Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Su puan hesaplari filan cok sacma geliyor ya. Yok 71'le samp olamazsin filan..Tamam da neye gore benchmark aliyorsun, 4 tane takim 46-41 bandinda dizilmis durumda...
Yani X puan alamazsa sampiyon olamaz diye bir durum yok, bunu soyleyebilmen icin daha onceki sezonlarda suanki haftada 4 tane takimin - daha birbiriyle mac yapacak takimlarin - bu kadar az puan farkiyla kapismis olmasi gerekiyor.

Keza gecen Kirmizi Cizgi'de 7 maglubiyetli sampiyon olamaz gibi sacma bir laf edildi. Yahu, 6 maglubiyet almis Gs su an daha az maglubiyet alan FB ile ayni puanda...Bunun maglubiyet sayisi ile ne alakasi var iki takimda ayni puanda ise ben mi anlamiyorum bu isin matematigini..Sacma sacma iddaalar. Rakibin paso berabere kalip seninle ayni puandaysa istersen 15 kere yenil...Kaldi ki 3 puanli sistemde 2 yenilip 1 kez kazansan 3 kez berabere kalmis takimla ayni puandasin..Adamlarin mantigina gore GS 1 mac daha kaybederse sampiyonluk sansi tamamen gidiyormus cunku daha once hic 7 maglubiyetli sampiyon olmamis..Efsane mantik..

Boyle yakin kapisma daha once olmamisken, her sezonun kendi dinamigi farkli iken boyle cikarimlar yapmak bana mi abes geliyor..

Ha GS bence de favori degil cokca yazdim zaten de, su isi yok 70 alan sampiyon olur, yok X kez yenilen sampiyon olamaz diye bakmak - hele bu sezon icin - sacmalik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında o x barajı her sene yaklaşık bi rakam oluyor. onu ya da ona yakın bir şeyi göremeyen harbi şampiyon olamıyor.

ama o baremleri bu sezon için konuşmak yersiz bence. harbi harbi üst sıralarda bu kadar çok takımın puan kaybedip, ona rağmen halen hepsinin yarışta olması cidden büyük olay.

yani aslında takımların sefaleti bence. bir tanesi gerçekten iyi durumda olsaydı şuan 6-9 puan aralığında ikinciye puan farkı takıp rahat rahat gidiyor olabilirdi.

geçen sezon mesela bjk 22. haftayı 50 puan ile kapatmış ki saçma puan kayıpları olmuştu yine. bu sezon lider başakşehir 46 puanda şuan. 2 maç fark demek şu resmen en az.

genelde 70+ puanla şampiyon oluyor takımlar cidden. bu sezon ama 65 görülse bence büyük iş.

edit2:

hatta ne 70'i, 74-75+ ile oluyor.

65 ama cidden görürüz bu sezon sanki. kalan 30 puanın tamamını alsan zaten 76 puanda oluyor başakşehir ki imkansız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ostersunds boyle iste sansimiza ne geldi millet oynadiklari (osterin oynadigi) futbola bakmadan bizle dalga geciyorlar akillarinca, adamlar zaten bizi ezdi gecti ikinci tromso falan olmadi yani

@Sotto iste bitcoin analizi gibi bos konusacaklar, ne desinler o isten para aliyorlar, cikip "her sey olabilir" diyecek halleri yok muhabbet edecekler biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ev deplasman karısık anlarım 5 mac oynamayı da (5mis, 6 degil), evde 5 mac hafta ici oynamak biraz sacma. Cok para kaybı hele bizim gibi bu sene stadını dolduran takım icin.

bir de avrupa macımız yok, e salı oynayacaksınız dinlenin diye macınızı cumaya koyuyoruz desinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NEEEE AKŞAM İÇSAHA MAÇI MI VAR??
https://thumbs-prod.si-cdn.com/KoUi6h5Xm5whLwx3Gv_42yYHN6Y=/800x600/filters:no_upscale()/https://public-media.smithsonianmag.com/filer/two-male-lions-Kenya-631.jpg

@Sotto

Benim görüşüm puan barajı değil takımın rezalet dış saha performansıdır. Lig sonuna doğru ateş hattında olması kesin olan Akhisar, Alanya ve Osmanlı gibi deplasmanlara direk 3, 3, 3 yazamıyorum takımın Sivas, Malatya, Paşa ve hatta galibiyete rağmen Kayseri'de düştüğü halleri görünce.

Zaten iç sahada müthiş istatiğimiz olmasa şu an net 4. ve yarıştan kopmak üzereydik.

Tek şansımız FB hariç tüm büyük maçları içeride oynamamız ama işte Başak, Bjk ve Trabzon maçları ne olacak göreceğiz. Acayip bir sezon her haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...