Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Tudor'un da cok hatasi vardi da..FT ne yapiyor anlamak cok guc..Ozellikle Eren'i alip, zaten o ana kadar cidden Donk'u stopere cekmek filan...Bilemedim bence FT hala ligi 5 sene onceki gibi saniyor ama TSL cok daha zor artik kim ne derse desin, bunlar gol bile atamaz dedigin takimlar catir catir atiyorlar.

Bu arada mac icinde de yazdik Gomis'in cikmamasi inanilmaz bir hata. Oyuncu istedigi kadar oynamak istesin, oyundan dustugu o kadar belliydi ki dogal olarak, onu almamak sacmalik. Adam ciddi bir sorun yasamis sanki hicbir sey olmamis gibi devam ettirmek filan buyuk hata bunlar ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erman'ın olayı o ya, net pozisyona tersini söyleyip infial yaratıp ondan beslenir. şu ülkede spor medyasında çok adamı görmezden gelmek gerek ama tahminen tek kişiyi görmezden gel desen bu öküzü söylemek gerek.

50 cümlesinden sadece 1 tanesi isabetli ve doğru bir yorumdur o kadar.

ben daha erman'ın herkesin ok dediği pozisyonda tersini söyleyip, katıldığını hatırlamıyorum. bu adam belirli bir seviyede olabilseydi zaten şansal siktir etmezdi yanında götürürdü gittiği yere onca sene birlikte çalıştıktan sonra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kasımpaşa bok gibi top oynadı, hakem 1 değil 2 penaltı da verse dünkü maçı rahat almamız lazımdı. Boş yani. Koskoca 45 dakikayı hep son 5 dakika gibi oynadık acele saçma şişirme toplar falan. Gereksiz işler...

Ama işte burası Türkiye olduğu için işler böyle yürüyor. 2 hafta önce şampiyon olamayız biz bu hakemlerle taraftarın bilgisine diyip bugün şampiyon olacağımız futbol işte budur diyorsun ofsayttan goller atarak. :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Penaltı bence de penaltı değil. Ama 2. yarı gs ne yaptı?
Baya zevksiz ve saçma bi 2. yarıydı. Fatih Hoca da baya formsuz ayrıca.
Favorim gs diyordum ama bu takım bu futbolla şampiyon olursa ligi kapasınlar.
Baya kötü top oynatıyor hoca deplasmanda.
Hiç böyle beklemiyordum. Çok şaşırdım gerçekten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sahada bayılan adamı çıkartmadı orda maç bitti zaten. gomis ne kadar devam etmek istese de herif maçın geri kalanında bitikti.

ilk yarı penaltıdan gol yedik ama 45 dakka ezdik nerdeyse adamları. iki tane pas yapamıyorlardı baskıdan. ne zaman gomis-eren oldu maç döndü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Favori GS falan değil. Daha oturmuş ve opsiyonlu kadrosu ile Bjk ve Avcı ile her sene üstüne koyarak giden ve Adebayor Clichy Emre gibi üst seviye takviyelerle Başakşehir varken GS 3. favori olur anca. Hele Ndiaye satılıp Fernando'yu da 10 hafta sakatlığı kurban ettikten sonra o iş çok zor. Donk Selçuk oynuyoruz abi daha ne.

Buradan da işimiz çok zor Sivas Paşa 4 puan yapsaydık evet müthiş avantaj olacaktı ama önümüzdeki 12 maça bakınca benim gördüğüm toplayabileceğimiz maksimum puan 27 yine geçmez o da 71 yapar bizi lig sonu yetmez liderliğe.

Zaten o senaryoda bile Fener'e yenilip içeride Başakşehir ile berabere kaldığımız anda 3. Sıraya düşeriz 2 maçla falan 71 i de toplayamazsın takım dağılır iyice...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...