Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

Rewendor neler soylersin boyle

Adam ingiltere'den transfwr teklifi aldi , aldigi maas dusuk diye gitmedi . Ustunu biz tamamlayalim git dediler -yok hepsini istiyorum gitmemi istiyorsaniz dedi.Yata yata 2 sene catir catir parasini aldi. Bir de adami alip scout yaptik lan.

http://m.internetspor.com/eboue-1-milyon-sterlini-begenmedi-1427701h.htm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kontenjana göre plan yapılmayınca gitmedi adam, normal, parasını istemesi de gayet doğal, elinde sözleşme var.


Nesi normalki abi bunun ? Gs dedi ki farkını biz ödeyelim, sen git premier lig'e oyna futbolunu. Eboue hayir abi ben yatarak,terlemeden kazanıyorum bu parayı zaten ,verin paramın hepsini öyle gideyim dedi.

Gs harcadı adamı deme yani :) Bir de bu adamı karısı düdükledi fakir kaldı diye geri almışız,teknik heyete sokup scout'luktan para vericez şimdi. Şaka gibi geliyor bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha eboue boyleymis soyleymis diye haberler cıktıgında kulubun icinden olanlar "bu adam kadro dısı bırakıldıgında da alt yapı oyuncularıyla cok ilgileniyordu" diye anlatmıslardı. Simdi gercekligini dogrulugunu bilemem. Ama gercekse alt yapı oyuncuları icin buyuk bir sans. Premier ligde esmis gurlemis oyuncu gelip antrenorluk yapıyor baya birseyler ogrenebilirler. (Evet antrenorluk sadece futbolculukla olmaz ama eboue'den oalbilir de). Ayrıca afrikada eboue sevilen bir futbolcu bu da afrikadan alt yapıya oyuncu getirmek icin fırsata donusebilir.

Tamam evet zamanında eboue boyle bir "kazık" (kazık olduguna katılmuıyorum ama hadi oyle diyelim) atmıs olabilir ama bu demek degilki geldiginde pozitif seyler olma ihtimali yok. Bakalım belki alt yapıdan sag bek cıkartırız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eboue'de beş para etmez karakter, EPL'de esip gürlerken dediğiniz ortalama performans geneli; çok iyi birkaç maçı var sadece. Kaliteli futbolcu, beyinsiz ve karaktersiz adamdı işte. EPL'den bile siktir edilmesinin sebebi karaktersizliğiydi. Burada GS'lilerin hoşuna gitse de o günlerde fazlasıyla da gösterdi işte.

Ardından GS'ye de kazık attı masticore yazdı işte, bu adama ekmek verenin yani ...

aç kalsın, beş para etmez bi adam. fırsat bulsa ilk fırsatta yine satar. şu hayatımda en çok nefret ettiğim 10 sporcudan biri falandır net şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi yabancı sınırı 10'du o sene, sahada aynı anda 6 oluyordu.

ki formda olsa zaten alternatifi sabri'ydi tek yanlış hatırlamıyorsam, oynatılırdı her şekilde.

5'e düşmüştü galiba en son. o arada kadro dışı kaldı zaten. drogbalar sneiderler melolar arasında.

benim aklımda böyle kalmış hiç gidip araştırmadım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...