Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2017-2018 Sezonu Genel Tartışma


valequenta

Öne çıkan mesajlar

twitterda ne kadar bjkli hesap varsa 2 gündür spamlayıp duruyor bu "duyum"u.

kıyamam elma zaten öyle bir hevesle pastelemiş ki bir üstteki postta aynı şeyin yazdığının farkına bile varmamış hahahah.

insider info beyler, emrenin 1 maç ceza aldığını duyan caner sakızını tesisteki çöp tenekesinin dışına tükürmüş, insider arkadaşlar yayalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Almis da men cezasi? Kac klup var men yiyen onu merak ettim. Hiic sanmiyorum ki Italya'da hele klupler artida olsun bilancoda.


men cezası en uc noktadakilere veriliyor artık, italyanların bilançolar eksik çıkıyor ama hemen satış yapıyorlar, düşük maaşlı adamlarla imzalıyorlar ve iyiye gidişten kazanıp sadece sınırlama cezaları vs. yiyorlar.

bizde pick yaptıktan sonra gomez'i 1.5 milyon euroya fio'nun satma sebebi buydu. yoksa niye satsınlar 3-4'e bile gözleri kapalı gönderirlerdi bi yerlere o performans üstüne. üçe beşe bakmıyorlar.

italya'da şuan juve ile kapışan napoli'nin maaş bütçesi mesela bjk ile aynı. üstüne bizim takımın en büyük yıldızı pepe 35 yaşında, bunun dışında gerçek anlamda hiçbir top class oyuncumuz yokken heriflerin kadrosunda mertens, insigne ve hamsik birlikte var. hatta top class kıyısında olabilecek veya olmuş 5-6 adam sayarsın. bizde sadece adriano var mesela o sınıfta kabul görecek başka da yok.

italyan kulüpleri bu işleri sınırda yürütme konusunda ciddi anlamda çok iyiler. harbi takdiri hak ediyorlar aslında. kalite ve fiyat dengesini müthiş tutturuyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belhanda ve feghouli'nin transferi icin ahmet bulut'a da arabulucugu icin 2m euroluk soz verip yerine getirmemis dursun. Gercek bir sov. sonra paralar nereye gidiyor, neden takım batıyor. Bunun hukuksal bir yonu yok mu? Adam borc borc borc yapıp sonra secilmeyince ya da istifa edince tamamen kurtuluyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsinin sonu o olacak zaten ozellikle Basaksehir ve Göztepe ornekleri yukarı oynamaya devam ettigi surece. Dursun gercekten kaliteyi bir alt seviyeyi tasımayı basarmıs. 7.5 a aldık dedigi adama aslında 12 vermek, 5 e alınacak adama 8 verip bi de menajere para vermek, sneijderin babasına falan para vermek... Her gun yenisini ekliyoruz listeye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o yazı pek güvenilir değil gibi, hadi herşeyi geçtim başabaş nedeniyle düzgün transfer yapamayan, isla dirar vs alan fb negredo'yu bonservissiz almayıp gidip soldado'ya 5m vermesi ihtimal dahilinde değil.

diğer taraftan bu dernek statüsü tam saçmalık cidden başkanlar resmen istediğini yapıp istediği kadar başkan kalıp çekip gidebiliyor 0 sorumluluk resmen. bi dursun başgan işte güven tazelemek için erken seçime gidip kaybediyo arada lel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o haber çok havada, belgesiz iş olmaz. eğer böyle bir iddian varsa belgeri iste paylaşmak zorundalar. paylaşmıyorlarsa içeriden birini bul dernek için soruşturma açılsın.

negredo'nun sözleşmesi devam ediyordu nereye bir kere sözleşmesi elinde futbolcuydu? Ha kulübü kurtulmak istiyordu free veririz derken biz gidip böyle böyle yapalım, primleriz birbirimizi 2.5 veriyoruz demişse ayrı. onun ispatı da imkansıza yakın.

ha ben 2 senedir hep diyorum bjk özelinde mesela, kulübün parası ahmet bulut'a gidiyor hiç kimse tatava yapmasın diye. onun kontrolünde bütün transferler.

aynı şey fb ve gs'de de vardır tabii ki.

menajerlere bu kadar bağlı ve beslemeye yönelik sistemde normal şu tip şeylerin olması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Terim'in secimleri cok ilginc. Carrasco ligde oynayacak mecburi muslera cezalı.. Bu macta oynat da lig macına en azından bir maclık hazırlıkla cıksın. Hem de formsuz musleraya biraz da olsun mesaj ver.

Tabi donk u yine en cok ozveri isteyen pozisyonda oynatmak da bence en buyuk hata. aynı seyi soyleyecegim, copluk karıstıracaksak en azından alt yapıdan karıstıralım, gokay oynasın daha once o pozisyonda gayet iyi oynamıstı kupa macında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...