Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

site açtım ortak arıyorum


chrome

Öne çıkan mesajlar

µh said:

chrome said:

Yas oldu 31 döndüm geri foruma lise gibi bir sey lan bu muhabbetler değişmiyor hic. Bir tek Çetintaş abi yok. İçim burkuluyor. Nur icinde yatsın. :(


abi foruma butun isi yapacak bir salak bulmaya donmussun iyi de


Yoo gayette karlı bir isti karsi taraf icin. Site yapıp korumasını sağlayacak eth stoğu hazır reklam pazarlama bende. Gayet fair bir deal.

Şişko kardeşe de ramazan diye hic bulasmiyorum oruç basina vurmuş.

Bir de burası cc bölümü ben sadece burada bu konular icin döndüm. Gidin kendinize dokunun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

chrome okudum abi de, bunun legal boyutunu araştırdınız mı? vergilendirme sıkıntılı bu konuda. upayle falan olacak iş değil o. yapılmak istenen işin hacminde zarar edersiniz. sanal pos başvurusu yapmanız gerek ve doğru düzgün işlem başına vergi ödemeniz gerek.


Sorun su elektronik para satisini gider gosteremiyorsun. Ben de is modeli olarak hesabına para geçirmek istemiyorum para hep moneygram okpay gibi bir platformda kalsın her satışta ben gidip yine ether alayım istiyorum. Yani tr deki bir banka hesabi ile isim olmasın amacım o. Vergiyi de ne zaman kar payı cekersem %20 stopaji verip vergilendireyim cekeyim diyorum. Kendi a.s. im var ama onu dahil etmek istemiyorum site aktif olursa bir ltd kurucam yazilimciyla beraber
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

postan işlem yapıldığında para nereye düşüyor abi tam olarak ben anlamadım. normalde banka hesabına kayıtlıdır, işlemler oraya düşer. zaten aksi takdir de provizyon vb. pos protokollerini ezmiş olursun.

diğer bir konu operasyonel hale gelmeden önce şirketi kurman gerek, işleme başladığın anda gelir yazmaya başlıyorsun çünkü komisyondan.

alengirli işler yaparsan çok ciddi yaptırımları var - tavsiye etmem.

dijital konusu offline işlere benzemez. her şey kayıt altında tutularak yapılıyor. kvkk'u bir araştır mesela örnek olarak. satış sözleşmesi gerekiyor. hizmet sözleşmesi gerekiyor. bu konuları araştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...