Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

evet split de oldu artık bi terslik çıkmazsa çin yasaklamazsa hacklenmezse whale'ler super dump yapmazsa vs bu ay bullish bi ay olacak gibi görünüyor.

bcc, btc'den ayrıldı ve an itibariyle 0.25 btc falan ediyor bittrex'te. ama şu an deposit'ler kapalı, yani exchange'lerden btc'leri çeken bir dünya insan btc'leri ve bcc'leri girmek için bekliyor.

ne olabilir?

bcc fiyatı daha da artabilir fomo yaparsa millet. zira kimse bu seviyeye geleceğini beklemiyordu. ama dediğim gibi sadece 2-3 exchange içinde kapalı piyasa fiyatı asla gerçeği yansıtmaz.

veya depositler açıldıktan sonra millet ellerindeki bcc'leri boşaltmaya başlayabilir.

şimdi bcc'nin değeri belli bi seviyede kalırsa ve 1-10$'a falan düşmezse herkese %10-20 civarı btc gelmiş olacak. hem ellerindeki hem de ekstra btc'leri ile birlikte temmuz'da dumpladıkları coinlere geri dönmeye başlayacaklar.

tabii dediğim gibi bullish bi ay olursa ve bi terslik çıkmazsa.

bcc'nin paralar nereden geldi ve nereden çıkacak? dolaylı yoldan btc'ye kaçacak. ya elinde hayvan gibi bcc olanlar btc'ye çevirip cash out yapacaklar, ya da altcoinlere geçecekler. belli bi kitle de bcc olarak tutmaya devam edecek.

btc'nin fiyatı burada iki seçeneğe kalıyor, ya 2400'lere doğru düşecek bundan etkilenerek, ya da bullish trendi görenler fiat ile btc alacak ve fiyat 2700 seviyesi ve hatta trend devam ederse 3k'ya doğru ilerleyecek.

velhasıl segwit de bu ay activate olurken fiyatların olumlu yönde ilerlemesi daha muhtemel.

discord kanalında ta 1 ağustostan önce hatta 1-2 hafta öncesinden amp, xrp ve lbc'nin baya coşacağını söylemiştim. burada da yazmışımdır belki. bunlar artışlarına devam edecekler muhtemelen. zaten top 30 coin genel olarak birlikte artacak.

amp'nin 14'ünde açık betası var, dünden beri %30-40 arttı ve 10k'ya geldi. eğer mayıs, haziran gibi bir ay geçiririsek 14'üne kadar baya bir toparlayacak. şu an volumeler de az o yüzden fiyat hızla yükseliyor. 10k civarında biraz correction yaparsa yani toplarlarsa daha altında alınabilir.

lbc de çok benzer şekilde 20k'ya geldi. zaten lbc hep hızlı toparlayan bi coindi. onun da betası 31'i gecesi başlamıştı ama o gece artamadı tabii ertesi gün 1 ağustos olduğundan. bu da yine 18-19 arasında alınabilir.

lbc'ye dump gelir mi bilmem ama amp'ye 14'ünde beta çıktıktan biraz sonra dump gelebilir zira hep öyle oldu.



genelde ben şurada online oluyorum ve her coinin slack kanalı olduğu için takibi de buradan gerçekleştiriyorum, burdan katılıp yazabilirsiniz.
https://join.slack.com/t/dijitalpara/shared_invite/MjA3OTQ4MDAwMzI3LTE0OTkwODA4NTgtZGJjYmI2MzQyMg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
-Neiloth- said:

bahsettiğiniz coinlerin hiçbiri cex.io'da yok. aslında uzak durmak istiyordum ama şimdi miktar ufak olunca white paper okuyarak yorum yapıp, yüksek riskli yatırım yapmak daha cezbedici geliyor, sanırım binance kullanmalıyım.


Cex.io daha çok ilk giriş için kullanılan site. Gerçek parayla crypto alabilmek için. Sonra ordan bitrex binance yada poloniex e göndermen lazım exchange yapmak istyorsan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...