Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

vaay roadmap'de ne var

2017 q3 - ayakkabı kutusu logolu dijital wallet release
2017 q4 - inşaat sektöründe ödemelerin bu coin ile yapılabilmesi ve ada satın alma işlemlerini hızlandırma
2018 q1 - blockchain teknolojisi desteğiyle coup d'etat yapabilme
2018 q2 - seçimleri blockchain üzerinden yaparak düşük fee'ler ile sandık manipulasyonu (fee'ler akp'li miner'lara gidecektir)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



segwit2x'e büyük btc mining siteleri okey verdi, %80'i geçmesi btc'nin split olmayacağı anlamına geliyordu. o yüzden 1800'e olan düşüşten sonra artmaya başladı. ama bunlar da biraz fasa fiso, asıl olay yarın.



benim tahminim btc 2380'i geçemeyecek ve yine dalışa geçecek, zaten hafta sonu da geliyor. şu an market zaten tedirgin hafif hafif düşüyor btc'nin ne yapacağı belli olmadığı için.

taa en başta da dediğim gibi ben bi 1800 bekliyorum tekrar. şu an biraz daha artarsa şöyle 2350'yi geçerse falan usdt alıp düşüşü beklicem. hafta içi belki alt trade ederim artar gibi olursa. 1 ağustos'ta da usdt'den çıkıp alt'ları toplucam, ve ek olarak tekrar fiat ile btc alıcam.

tabii duruma göre, çoğunluğun hareketi belirleyecek bunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet market biraz silkelendiğine göre hafiften başlayabiliriz

https://www.cryptopia.co.nz

şurdan bi hesap açın

burası low volume coinlerine exchange sitesi, geçtiğimiz günlerdeki chaincoin gibi büyük patlamalar olabiliyor. belki duymuşsunuzdur, şöyle şöyle katladım muhabbetlerini. aynı şey gibi, alt liglerden yıldız oyuncu bulmak sdfsd.

sonra 0.02btc falan atın, fastcoin alın. şöyle 100-200 liralık yeter bence. önümüzdeki ay 5'e 10'a katlama olasılığı var. atıp unutmak için çok ideal.

fastcoin de piyasadaki eski coinlerden bu arada, websitelerini değiştirdiler ve ay sonu bişeyler duyuracaklar. 2013'ten beri falan varlar ve 12sn'lik blockları ile en hızlı block üreten ve dolayısıyla en fazla blocklu chain'e sahip. 2013'ten beri işliyor ve batmadıysa batmaz zaten kolay kolay. bi de ekip kanadalı ve görünüşe göre tekrar iş başına koyulmuşlar. ATH 15k sato olmuş bi ara.

şu an fiyatı 700 sato, sudan ucuz. atın dursun bi zarar gelmez. artma ihtimali yüksek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence eth iyi gitmeyecek ama işin arkasında o kadar çok şey var ki. çok mainstream eth, bi dünya yatırımcısı bağlantısı vs var. vitalik bi coin logolu foto çekse o coin pumplanıyor.

etc falan da iyi dip yaptı mesela, toplarlayabilir. kestirmesi zor, ben de pek takip etmiyorum onları.

ltc de 1 ağustosta bi mit projesi vardı o site uçmuş galiba. btc'den kaçıp ona dalacaktı millet ama kaçmaya da gerek kalmadı. ya bütün dip yapmış coinler muhtemelen artacak zaten şu btc tedirginliği geçerse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ETH yalan olabilir mi? Yarın o alliance'taki şirketler şunu yaptık, bunu yaptık desin görelim tekrar ETH'i. Şu an ETH kadar yol alan başka bir coin bence yok. Alliance'tan iyi haberler gelirse işler değişir. ICO'lar ETH'ten çıkışa neden oldu, e bir o kadar panikleyen dingil de var pazarda. Herşeye rağmen iyi yerde yine bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...