Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

patide soyle basit bi margin trade botu yazabilecek olan cikar mi

- bittrex'te calissin
- sayili veya tum altcoinlerde calissin
- programa su altcoin icin su kadar btc ayirdim bunu trade et diyebilelim
- en yuksek buy orderini her saniye kontrol etsin ve o altcoine ayrilan paranin yarisini otomatik olarak 0.00000002 btc ustu kadar buy bid koysun
- en dusuk sell orderini her saniye kontrol etsin ve o altcoine ayrilan paranin diger yarisini otomatik olarak 0.00000002 btc alti kadar sell bid koysun
- koyulan buy bidden daha yuksek ve sell bidden daha dusuk bidler geldikce bizim bidi iptal edip yenisini koysun. maksat marginin en dusuk sell bidi ve en yuksek buy bidi bizde dursun surekli
- profit


illa dusunulmustur/yapilmistir da instant olarak takip edecek bisey olsa super olurdu. yapan kisi botu paylasmak istemezse bana bi durum alsin fikir icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm dün lisk'in yükselişinden 5saniye önce çıktım ya kahretsin. herifin teki eşşek gibi sell wall yüklemiş, dedim bu daha da yükselmez o yüzden 65k'ya almıştım yine 65'e gelince çıktım. ben çıktıktan 5 saniye sonra 68-70 oldu.

70'de dediğim gibi adamın 580btc'lik sell wall'u vardı(ki LSK'nın tüm hacminin 1/4'ü oluyor, o yüzden de girmek istemedim bi piçlik var diye). millet abanmaya başladı 540-500'e falan düştü. dedim bitmez heralde bu, bi de bu gibi durumlarda ne olacağını henüz bilmediğim için tekrar girmeye korktum açıkçası. o sıra 5dk'da falan 440btc'ye düştü duvar. sonra bi 5dk daha 300'e düştü. o ara hype başladı millet yardırıyor hadi trump'ın duvarını yıkıyoruz falan diye, LSK full 70'e dayalı duvar eritiyor, düşme yok. ben de gireyim ya dedim, derken 2-3 saniye içinde 300btc eridi sayamadım nasıl düştüğünü sfasdfgsd

sonra bi uçtu bu 72, 75, 80, 81'e çıktı. candle nasıl oynuyor çıldırmış, bi 75 bi 80. neyse öyle kaldı bi yarım saat sonra 76'ya falan oturdu. ha çok kaybetmedim 250$ falan gelecekti girseydim ama. neyse görmüş olduk duvarların nasıl yıkıldığını.

şu an 110k'ya gelmiş öeh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

.25% tum tradelerde. maker/trader ayrimi veya volume discount yok. teoride dedigim sey kar getiriyor cogu durumda ama marketin stabil olmasi lazim guvenebilmek icin. altcoinler bayagi uygun bu duruma islem sayisi btc kadar olmadigi icin.

yalniz site guven veriyor abd based ve regulated oldugu icin. polonez cok saglam durmuyor uzun vade icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

btc satan var mı ya 0.05 - 0.1 falan, abuk subuk ugrasamıyorum almak için payeer vs cok degismis.


mesaj kutun dolu, neyse buradan yazayım.

okey o zaman, valla tavsiye için uzun vadede eht ve xrp artacaktır baya. tamamen kendin araştırman lazım, ben zaten uzun vadelik bakmıyorum.

site içinse poloniex, bitfinex, bittrex bunlardan birini seçip kullanabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha çok gelecek için umut veren projelerin altcoinlerini alıp stokluyorum ben. Araştırmak lazım tek tek, bazıları "gamechanger" olabilir ileride.

Mesela storj; depolama alanını kullanıyor bilgisayarların, veri merkezlerinin sonu gelebilir bu teknoloji çok ilerlerse.

Golem var, o da CPU'nuzun kullanmadığı kısmını kiralıyor sizden, gücü birleştirip süper bilgisayarlar oluşturmaya dayanan bir sistem mesela.

Bu şekilde mantıklı fikirlerin olduğu "coin"ler er ya da geç bir yerlere gelecektir diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...