Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

smyrnas said:

applev0dka said:

Beşiktaş 1 günde buralara gelmedi, 4-5 senelik bir "pilan" ürünü hep. ama hedefi bayerni elemek olarak koyup oraya kitlenirsen kötü sonuçları olabilir diyorum. yoksa bayerni yenme ihtimalimiz var, futbolcular eleyeceklerine inansın da ama ligi boşlama bahanesi olmasın bu diyorum, seneye 1 daha bayern ile oynayabilmek için.


Buralara 1 günde gelmedi dediğin sadece gruptan çıktı. ha 1. çıktı o ayrı bir başarı ama . CL de basel de gruptan çıktı. shaktar da gruptan çıktı. ki bu takımlar neredeyse her CL de oynadıkların da gruptan çıkıyor ,basel en kötü UEFA ya gidiyor vs.. 4-5 senelik plan ürünü, dünya takımı bjk, Dünya da en çok tanınan türk takımı bjk hayalleri vs.. plan bunlar hep plan. Loserbahçe CL de çeyrek final oynadıgında şu planlı hayallerinizi kurmamıştır. BJK yi biraz aşşağılamış oldum abi kusura bakma ama taraftar olarakta bana çok itici geliyorsunuz.

Edit: neuer oynamayacak.


merhaba sayın dinleyen,

sizi nerede üzmüştük
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kura şansının olmadığı bir başarı hikayesi Türk takımları için zor.

Bana göre kanırtıcı grup kurası çekip çıkılan "2" sezon var, hiç alınmayın. Onlardan biri Juventus'a karda kaydığımız sezondur, Real-Juve'nin olduğu gruptan çıkmak cidden inanılmaz işti, ha çok fazla ihtimaller silsilesi oldu belki de rekor düşük puanla gruptan çıktık falan ama sonuçta çıkıldı. Diğeri de CL'nin son 16 turunun gruplar halinde oynandığı senelerden Milan-Deportivo-PSG grubuydu. Deportivo zaten baya inanılmaz bir kadroydu, şampiyon olmuşlardı. Milan da o zamanların en devi zaten CL için. Ha ertesi sene 5 beraberlik aldığımız yine son 16 Liverpool-Barcelona-Roma kurasından da az daha çıkıyorduk tabii. Kazanabileceğimiz tüm maçlarda berabere kalmış 5 beraberlikle son maça çıkmış Barcelona'ya yenilmiştik ASY'de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ben zaten Beşiktaş looser bir takım demedim ki. öyle olmadığını gösterdi geçen sene de bu sene de..

ben de bayern'e yenilince looser olmazsın diyorum.

ama bayern'i elemeyi kendine hedef olarak koymak gerçekçi olmaz diyorum. hedefini tekrar CL'de olmak diye koyacaksın, sonra bir daha sonra bir daha, sonraki gidişinde hedefin Bayern'i elemek olacak çünkü o güçte olacaksın.


Beşiktaş 1 günde buralara gelmedi, 4-5 senelik bir "pilan" ürünü hep. ama hedefi bayerni elemek olarak koyup oraya kitlenirsen kötü sonuçları olabilir diyorum. yoksa bayerni yenme ihtimalimiz var, futbolcular eleyeceklerine inansın da ama ligi boşlama bahanesi olmasın bu diyorum, seneye 1 daha bayern ile oynayabilmek için.


Yine yanlış düşünüyorsun abi.

Bunun maçın skoru ile alakası yok. Eğer bizim çapımız bu, fark yiyeceğiz diye ağlaşırsak, yok efendim ligi boşlamayalım diyerek gereken önemi gayreti göstermezsek, takımın arkasında inanç ile durmazsak, yada yalandan duruyormuş gibi yapıp burada 'mantık' adı altında eziklik yapacaksak zaten maçın oynanmasından bağımsız olarak looser'ızdır. Bunun sonuç ile alakası yok, özgüven ve inanç ile alakalı. Porto 5 yedi ne kaybettiler? Ama eğer porto ve mourinho biraz mantıklı ve gerçekçi olsalardı şl kupasını kaldırabilirlermiydi?

Eğer senin 'gerçekçilik' perspektifinden bakacak olursak, her sene ŞL ye katılmak dışında bir hedefimiz olamaz.

Hadi diyelim ki 'gerçekçi' hedef koyduk ve lige odaklandık, bayern'e elendik, seneye şl'ye gittik, yine gruptan çıktık bayern ile eşleştik, ne değişecek? Sizin mantığınıza ve gerçekçiliğinize göre yine oynamadan elendik. Sonraki 5 sene yine şl ye gittik yine bayern vb kura çektik, ne değişecek?

Eğer o tecrübeyi kazanacaksak ve bir gün o başarıyı elde edeceksek, oynamadan kafadan elendiğimiz yıllar ile değil, inanıp mücadele edip eleyip/elendiğimiz yıllar ile olacak.

Ayrıca lig boşlansın demiyoruz biz de, seneye şl ye katılmaz isek ne kadar zor durumda kalacağımızın herkes farkında ama 2-3 kulvarı bir arada götürebilecek potansiyel var bu takımda, yeterki inansınlar, inanalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa'da ivme önemli, gerek getirdiği güven gerek o kulvardaki rekabete alışık olmak. Bu alışkanlık ve güven sırf futbolcularda değil direkt kulübün kimliğine işlemeli, taraftara da.

Ben hatırlıyorum GS Uefa'yı aldığında müthiş bir olay olarak görüldü ve hala burada goygoyu dönse de tekrarlanması zor gözüküyor. Ancak orada unutulan UEFA'yı aldıktan sonraki 2 senede CL'de yapılanlardır. O seneleri canlı izleyenler zaten hatırlarlar takımdaki Avrupa kupası rekabetçiliğini. Ben 2000-2001 senesinde çeyrek finalde Real gelmeseydi o takımın CL finali göreceğini düşünüyordum ciddi; Real ile bir çeyrek final rövanş maçına çıkıyorsun aralarındaki son 2 maçı Galatasaray kazandı yazıyor falan, felaket özgüven. BJK kazayla veya iyi oyunla bir şekilde Bayern'i elerse işte o geçen seneden beri başlayan kültürün altı yavaş yavaş daha da doldurulmaya başlanır ve müthiş bir dönem başlar onlar için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hedefi açık olmayan pozisyon şu: tüm fb defansı ve kalecisinin ofsayt diye itiraz ettikleri pozisyondan sonra kalecinin, o yönde tek bir futbolcu olmadan yan hakemin olduğu noktaya dönüp küfür etmesi

çok pis sıçtılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar artık, çeviremiyorlar bile 1 hafta düşünüp yayınladıkları yazı bu

küfürü cezalandırmadık el kola 6 maç verdik demişler bir de utanmadan emre rvp volkan örneği felan vermişler bunların hangisi 6 maç aldı sanki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...