Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

http://pbs.twimg.com/media/DQ7j_dOXcAUl739.jpg

iyi gidiyordu da yine ağrıları vs. derken düzenli forma giyemedi, maaşı fazla geldi düzenli forma giyemeyen adam için Rize'ye büyük ihtimal direkt yolladılar devre arası.

Bu çocuğun sonunu sakatlıkları getirdi ya, 1.5 milyon pound'u reddetmiştik o efsane U23 turnuvası sonrası, zaten ondan sonrada yok oldu gitti.

ŞG'nin oynatmayacağı belliydi aslında keşke yöneticiler direkt satsaydı o arada. Neyse yine de mantıklı ve düzgün bir yatırımdı. Böyleleri daha çok denemek gerek benzer bonservis-maaş-yaş grubu standartlarında.

edit:

Bir de garip şekilde İsveç'ten çıkan stoperlerin hiçbirinin kariyeri ileriye gitmiyor ya, ve çok büyük kısmında hep sakatlık problemi oluyor. En son Lustig'ten beri istikrarlı adam çıkmadı. O da son yıllarda toparladı zaten. Yokluktan artık Granqvist falan stoper oynuyor.

Lindelöf'ü saymıyorum çünkü bariz Mourinho'nun prim koparmak için Manu'ya kitlediği adamlardan biri. Kesinlikle o paraları hak etmiyordu. Son dönemlerde düzenli forma giymeye başlasa da zaten yaptığı hatalar vs. ortada, kesinlikle 35'lik adam değil. Mou kaç koparıyor acaba bu işlerden hep merak ediyorum asdfasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam 1,5 senedir kontrat yapmamakta direniyorsa, Fiko ile anlasamiyordur. Baskan ile anlasamiyorsa oyuncu, onu kesip Tolgayi yildizlastirmak bana garip gelmiyor. Senin satistan para kazanman icin sana yardimci olmayan futbolcuya sen niye yardimci olasin ki.

Onceki donemlerde degil ama suanda bizim takimda yildizlasan Oguzhandir, Tolgaydir, Cenkdir falan bu oyuncular kulubu hic sallamadan basip gidiyorsa her turlu pislik bizim de hakkimizdir bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

pektemek kontrat 2019, bu haziran gönderilir işte 2m'a bir yere

https://www.youtube.com/watch?v=Ai7euSTQIMk

Ozzy ile de anlaşmak isteniyordur da Fiko para vermiyordur.

3 sene önce kontrat baremi belliyken imzalatmak kolaydı ama işte takımda artık 3 üstü kazananlar artınca + başarı geldikçe ozzy ile de 1,5m'e falan kontrat yenilemeyi hayal etmiyordur fiko heralde.

Devre arası Aziz bir çılgınlık yapıp yılsonu geçerli olmak üzere kontratı imzalatır yani. Seçim de geliyor + caner ve gökhan'ın misillemesi. Aziz tier transfer tam. sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oğuzhan imzaladı ama arsenal'in payını sıfırlamak için köylü kurnazlığı yapıyoruz diye biliyorum ben. yani sözleşmesinin bitişinden itibaren devreye girecek yeni sözleşmesi, imzalandı ama açıklanamıyor babında.

cenk arada gitmezse 1-2 yıl uzatılır zaten, 10m az cenk için. bir sene sözleşmesi kalsa bile az zaten prime yaptı adam tam da yaşında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ozzy tr'de kalmaz ya, adam kendi diyordu zaten gidersem beşiktaş'tan tr'de bir takıma niye gideyim, kariyerimi ilerletirim diyordu. sözleşmesi elinde olsa zaten gideceği ilk takım roma olur.

sampaoli'nin fotosuna bakıp bakıp iç geçirdiği adamlardan oğuzhan, kesin direkt atlar bonservis olmayınca maaşı yüksek tutup aldırır. bu sene bile teklif göndertti yani haberleri çıktı hep.

şark kurnazlığı vs. bilmem. resmi olarak hiçbir şey açıklanmadığı sürece gerçekleşmemiş demektir unutmayın.

ha şu da var. boş tarihli sözleşme diye bir şey olmaz. oğuzhan'ın lafıyla kuyuya inmek olur. oğuzhan atıyorum çıkıp sezon sonu atmıyorum imza hadi cya derse ne olacak?

geriye dönük prensip anlaşması varsa arsenal hak peşinde koşarsa eğer onu gösterip yine payını alır. ki benim bildiğim sadece 3 sezon içinde geri satın alma opsiyonu vardı 3 milyon poundluk, onu kullanmadılar bilic ile bitti zaten.

geriye dönük yoksa oğuzhan istediğinde vazgeçebilir. yapar mı? yapmaz mı? beni bağlamaz.

yani olan bir şey yok. öyle çok güvenli konuşmayın o konuda bana kalırsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...