Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

http://twitter.com/kartalanalizcom/status/930815674494148608

Diğer yandan kulübe geliş yöntemi ortada, önceki başkanı siyasiler ile nasıl gönderip yerine oturduysa aynı şey yapılıyor. Peluş olmaya geldin, işin bitti siktir çektiler.

Ağlayarak gidersin böyle, olan Antalyaspor'a olacak. 7 milyon Nasri, 4 milyon Eto'o falan hiçbirini veremiyor ki vereceğini söyleyen buydu. Girecek, küme falan da düşerler 1-2 yıla bitiş gelir o borç ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fenerli olmayan anadolu takımı başkanı var mı? lel

şenol'un sözleşme uzatımı da çok bişi ifade etmez ki, zaten ağustosta uzatılmış. yeni haber diye servis edilmesi komik. zaten olursa 2 takım çalıştırmaya ikna ederler şenol'u. milli takım sri lanka seviyesine düştü. yabancı hoca ile olmadığı görüldü. ya avcı ya da şenol olacak bir şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şenol değil de şöyle tayfun korkut tadında almancı bi td efsane iş yapar bizim milli takımda ya. zaten yabancı sınırı devam ettiği sürece takımın iskeleti gurbetçi oyunculardan oluşacak, güzel bi uyum sağlanabilir böylece. luce'nin kalmasından yanayım gerçi ama sene başında gs'yi reddedip milli takım'ın başına geçtiği için gs medyası tarafından sürekli linç ediliyor, başarı şansı çok çok düşük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...