Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Stringray said:

leipzig deplasmanda iyi değil o atmosferde yenme ihtimalimiz çok yüksek
fb'ye defans yaparız geçen seneki gibi kadıköy'de toplam 3 şut felan çekilir tüm maç 0-0 en olası sonuç


Gerci yine CL oncesi senol hocanin ne yapacağı belli olmaz da. Su fenerin defans yapilacak bir hali yok..

3 haftaya ne degisir bilmem ama baya kötüler ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

schalke çok garip takım ya, deli potansiyel yatıyor ama bir türlü o itici patlamayı yapamıyorlar. bazen yapacak gibi oluyorlar ama sonra bi anda yatışa geçiyor.

biraz şey gibi bunlarda aslında, liverpool'un 500/100'lük bi performans ile EPL top class takımı madara edip ertesi hafta 5/100 performans ile lig sonuncusuna iç sahada yenilmesi gibi bir şey. Çok sık olmaya başladı adsfdsa

Leipzig geçen sene büyük liglerde deplasmanda da en çok puan toplayan 5 takımdan biriydi yanılmıyorsam. İçeride dışarıda aynı tarife vurup geçecekler gibi duruyor. Hedef içeride 1 puan almak olmalı, yeterli.

Porto maçları asıl hedef, Monaco maçları ikincil olmalı. Leipzig'den bu grupta bir şeyler almak cidden zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.dailymotion.com/video/x56ze

leipzig bana direk şu chelsea'yi anımsatıyor ya. o zamanki chelsea de yeni yapılanıyordu, abramovich kulübü alalı 1 sene falan olmuştu sanırım. oyuncu alım stratejileri falan çok çok farklı olsa da leipzig de daha yeni yeni kurulan bir takım. cudicini-desaily balı gibi bişi olursa belki alırız sadadssd. bu arada maçın youtubeda bile özeti yok ha o kadar eski asdagfddf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yani benzerlik şu, Leipzig'in sınırsız parası var ve aslında istedikleri herkesi alabilecekleri bi yapıya sahipler; Red Bull sayesinde.

Sıkıntıları şu, Red Bull'un sonsuz parasına rağmen en nihayetinde takım LEIPZIG de konumlanıyor ve Almanya'nın en sevilmeyen takımlarının başında geliyorlar.

Belirli seviyenin üstündeki hiçbir futbolcu buraya gitmek istemiyor. Şehir çünkü aslında bi kasaba, Almanya'nın en gelişmemiş yerlerinden biri.

Sevilmemelerinin sebebi ise tabii ki Red Bull sponsorluğu. Almanya FFP'nin ve FFP dışı mali uygulamaların en sıkı yapıldığı yer, dışarıdan 1 kuruş para alamıyorsun, öyle transferler edemiyorsun açıktan falan ve kulüp kanunları gereği çoğu şeye izin vermyiorlar falan.

Leipzig 3. ligde bunların bir çoğundan muafken kulübe deli yatırımlar yapıldı. Ayrıca dünyanın her tarafındaki kulüp ağıyla birlikte transferlerde bildiğiniz arka kapıyı kullanarak normalde Almanya'da minimum 10 yılda alabilecekleri yolu 3 senede almayı başardılar.

Schalke, Wolfsburg, Leverkusen hatta Dortmund gibi kulüpler mali sorunlarla baş etmek zorunda kalırken mükemmel yapılarına rağmen RB Leipzig çok daha rahat bir şekilde geliyor vs...

Ha bunda tabii ki aşmadan, oyuncu yetiştirip; kendi değerini katlarken oyuncularla birlikte büyüme olayını seçtiğinden daha az para harcıyor bunlara göre vs. ama olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...