Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş bir de iyi stoper alırsa perfect kadroyu kuracak. Fabri'nin kadro kalitesinin bir tık gerisinde kalması ve Talisca'nın takımın en fantastik oyuncusu olmasına rağmen başka dünyalarda yaşaması dışında ilah gibi kadro oldu.

Çok çakal hamle ile alınmış bonservisi Lens'ın, BJK'nin sanırın 4-4.5 milyon euro daha harcama hakkı var. Stopere gömsünler, varsa da Atiba'ya yedek bir tane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tolgay'ı neden herkes eziyor abi sdfs ben çok seviyorum kendisini tam bir modern orta saha oğuzhan ile birlikte

caner bizim sisteme pek uyumlu değil aslında ama yine de bjk hariç her takıma ilk 11 yazılır net

cenk 0 mental maalesef ama yine sistemde işe yarıyor işte

lens belli olmadı ama 3-5m arası olacak gibi, yıllık 2,2m
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi transfer Lens söyleyecek bir şey yok. Geçen sene aralık civarı sezon arasında sakatlanmıştı, ondan sonra biraz performansı düştü ama bence günündeyse kusursuz bir kanat oyuncusu. Quaresmanın yerine oynamalı Gökhan'la beraber çok iyi ikili olurlar.

Babel, Lens, Talisca çok atletik bir üçlü olur, bu şekilde oynarlarsa maçlar da çok zevkli geçer. Abubakar kalsaydı belki de benim Türkiye'de seyrettiğim en kuvvetli hücum olurdu.

Aykut severdi eskiden böyle kanat adamlarını. Onun yerine gidip Dirar'a döktüler parayı. Hakkaten anlamıyor bu adamlar futboldan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut kanatlarından bir tanesini defansa mutlaka çeker, bunu bekliyor yani. Valbuş-Lens kanatları takım savunmasını aşağı çekerdi. Dirar çok parlak bir adam değil ama tam Aykut'un tipinde. Bir de Lens'in amacı CL ve vitrin. Hollanda'nın zaten milli takım kadrosu çöküşte, en ufak bir çıkışta Dünya Kupası kadrosuna seçilir. Hoş bence Hollanda bu kadar kötüyken Sivas'a gitse de gösterirdi kendini
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...