Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2017 - 2018 Sezonu Genel Tartışma


Llama

Öne çıkan mesajlar

Talişka takım savunmasında rol almaya başlasa avrupa standardında orta saha da olabilir. Ama biraz götü kalktı gibi. FFPye tam uyulabilseydi de bonservis sınırı kalksaydı belki kiralık yerine direk satın alarak hamleler yapılabilirdi, seneye kaldı yine. Bu sene de şampiyon olup, seneye kadroyu gençleştirecek hamleler yapılması lazım. Seneye q7 + pepe satılır gibi geliyor bana.

Atiba 28 yaşında olsa Beşiktaş'ta tutamazsın, tek şansımız adamın bi şekilde sağ bek oynatılıp keşfedilmemiş olması .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Talisca bence de hiçbir zaman top class futbolcu olamayacak. Olacağı maksimum baş altı takımların Alex'i olur. Bayağı sorumsuz, sıkıntılı bi eleman aslında. Yeteneklerinin karşılığı bir karakter yok.

Bu haliyle bile bu kadar efektif gerçi, zaten toparlansa BJK'lere falan yar olma ihtimali yok direkt kapan kapar da işte bilinen bi olay maalesef. Böyle daha iyi gerçi biz de kalma ihtimali artıyor asdfdas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onun dışında BJK'nin kadroyu alternatiflendirememesi futbol planlamasının suçu, FFP'nin değil. Orkan Çınar vari 3-4 kişi alsan, altyapıdan 2-3 kişiyi yetiştirmeye çalışsan o alternatifi lig standardında yakalar ve Avrupa'da daha dinç ilerleyebilirsin.

2 sene üst üste şampiyon oldun. 10 sene üst üste olacaksın diye bi şart yok. Geçen sene bile çoğu maçta gençlere ara ara süre verilebilirdi.

Tabii altyapı eğitimi, futbolcu kalitesi vs. farklı ama RM bile eğer kendi altyapısından çıkan adamlara güveniyorsa ve bugün Morata'yı, Danilo'yu Nacho'lara Mayoral'lara güvenerek düşünmeden satabiliyorsa bu sayededir.

BJK'nin son 2 yıldır alternatif yaratma adına yaptığı en mantıklı girişim maalesef Orkan Çınar. Atınç'ı da koyabiliriz buraya kiralık olarak gerçi ama ne Aras, ne de Mitrovic mesela bu sınıfta değil. Mitrovic direkt "oynatmak zorunda olduğun" bedelle geldi mesela alternatif, rotasyon değil.

Mesela Mitrovic'e eğer bu gözle bakacaksan, sahaya sürmeyeceksen verdiğin paranın bir değeri yok. 4 adam alsaydın bire yedek olarak onları deneseydin mesela daha mantıklıydı.

Çocuğu alıp kariyerini bitireceğiz resmen, neyse ki Hırvatlar sağlıklı olduğu sürece vazgeçmeyeceğe benziyor paso 11 oynatıyorlar her koşulda. Bizden bi yere seker belki kariyeri toplanır. Napoli'nin elinden kapmıştık aynı bonservise, bayağı kötü oldu aslında...

Her neyse, BJK'de umarım Orkan gibi 4-5 transfer daha olur. Franco'lar, Milosevic'ler sonu nasıl kötü bitse de 10 numara transfer girişimleriyse aynı kafada devam etmek gerekiyor. Sonuçta o kafanın mahsulu olarak Tolgay'ı, Oğuzhan'ı, Marcelo'yu falan çıkardık. Yine çıkarmak gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olm manyak mısınız Ahah.

Talisca daha napsin. Kampa 10 gün geç kalmış, özür dileriz.

Adam geçen sene komple taşıdı takımı, sahada karaktersiz bir hareket yapmadı. Anası rahatsız diye 10 gün geç geldi diye taraftar asıyor şaka gibi.

Ha Manu istiyor dedilerse aklı da çekinmiş olabilir 23 yaşında abi yazıyla YİRMİ ÜÇ

Adamın yaptıkları ortada, ve karakterli diye seviniyorduk, daha napsin herif.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

q7 bu sene baya dönüyor.
kaç tane top kesti bizim ceza sahası çevresinde.

bence hoca da çok dönsünler istemez. arkada savunma sağlam oldukça eforlarını hucumda harcasınlar.

asıl sorun bu isimlerin çok kolay top kaptırıp takımı geri koşturması.
taliscada da var bu sorun. cok oynuyor cok kaptırıyor.

değişik bir adam cidden türünün son örneği tadında, zaten savunma da yapsa, sosa gibi press de yapsa yolu bize düşmezdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

q7 bu sene baya dönüyor.
kaç tane top kesti bizim ceza sahası çevresinde.

bence hoca da çok dönsünler istemez. arkada savunma sağlam oldukça eforlarını hucumda harcasınlar.


Öyle birşey yok abi. Gönül senede 5, 6 tane asist yapacakken, 1 de kalıyorsa bu yüzden. Quaresma ya 20 asist yapacak o farkı da kapatacak, ya da dönecek seve seve. Barzospora karşı sıkıntı olmayabilir, ama sıkıntı olacak takımlar var süperligde, şl de zaten affetmezler. Hoş ŞL de falan oynaması gerektigi gibi oynyor genelde işte, lig maçlarında kasmıyo beyefendiler :)

Bir de 4 kişi aynı anda koşmayınca zaten takım takımlıktan çıkıyor. Direkman pozisyona giriyor rakip.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burdakiler gibi atınç olayında usulsuzlük var, belgeleri görelim demiş.


yarın gel işe başla demişler cevap olarak asdsafas

tüm arşiv sana açık, hatta leipzig tarafındaki belgere ulaşman için de gerekenler yapıalcak, istersen ücretsiz danışmanlık da sağlanacak en uzman kişiden, gel kanıtla kanıtlayamazsan özür dile demişler.

kendisiyle iletişime geçtik, bu teklifi bildirdik falan da demişler.

ekranda aptal aptal konuşanlara yapılacak en güzel davranış bence "yiyorsa gel kanıtla" çekmek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...