Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wallet


eldar

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Jaxx baya saçmalamaya başladı. Senkronize olmuyor refresh diyince bir gün boyunca bakiyeyi hiç değiştirmeden aynı veriyor. IOS'ta sıkıntı yaşıyorlarmış zaten, bu yüzden mac'te chrome eklentisi yaptım.

Az önce 2.5 eth'i btc-e'ye transfer ettirdim. Bakiye sıfırlandı o an, şimdi bakıyorum gitmemiş görünüyor hala bakiyede aynı tutar görünüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
On 20.06.2017 at 22:54, logtrig dedi ki:

bu yüzden mac'te chrome eklentisi yaptım

cok guvensiz ya, okurken gave me chills.

1000 dolarin uzerinde falansa boyle biyerde tutmayin.

mobilde de kullanacaksaniz telefon alin, app’i yukleyip internetini sim kartini kapatin cold storage olarak dursun. hatta telefonu resetleyebilirsiniz nasilsa private keyi export edip biyerde saklayacaksiniz.

ben mobilde jaxx liberty kullaniyorum ama en iyisi 5-6 wallet’a dagitmak

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

ben de aslında benzer bir soruyla hortlatıyorum şimdi. 

Binance'de duran bir miktar HODL'ım var. Bir de Binance'in resmi wallet'ı Trust var. 

Benim sorum şöyle olacak, yarın öbür gün binance ile bir sıkıntı yaşasa devlet ve dese ki binance'i engelliyorum. Trust wallet benim için güvenli liman olarak kalır mı?

Aynı zamanda Trust wallet'ı yukarıda sandalye'nin yazdığı methodla simkartsız bir telefonda tutsam, güvenlik olarak sıkıntı yaşar mıyım exchange'de olmasındansa?

teknolojisini bilen bir arkadaş az bir yorum yaparsa sevinirim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trust'i bilmiyorum, ama devlet binance'i engelleyemez, en kotu VPN'le girersin. binance'in tr'ye SWIFT yapmasini engellese baska exchange'e atip oradan cekersin vs. o konuda kesinlikle sikinti cikmaz.

senin karsilastigin asil risk, binance hacklenirse nolur. o durumda trust ise yarayabilir duzgun bi wallet'sa.

 

bence birden cok mobil wallet'a bolmek lazim.. her turlu yazilimsal hata (veya hack) veya kisisel hata yasanabilir, bunu da aza indirmenin yolu dagitmaktan geciyor.

 

ve cok fazla 100lerce fonksiyon sunan wallet'lardan uzak durmak lazim, yazilan her satir kod ve fonksiyon yazilimsal riski beraberinde getiriyor. wallet aptal olacak, coini tutacak istediginde de disari atacak, yok icinde haberler exchange'ler trade'ler bunlar gereksiz ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok devlet binance'i engellerse VPN tabii ki yaparsın da, bu gibi durumlarda, borsalar o ülkelere ait hesapların üzerine çöküyor bildiğim, işlem yapılmasını engellemek için. İstesen de o siteden paranı kurtaramıyorsun gibi bir durum var. Bunun doğruluğunu sorguluyorum aslında. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Felaket senaryosu, hükumetlerin salgının etkileri yüzünden varlıklı kesimine yönelik vergileri artırma eğilimine girmesi, bunun da coin'lere yönelimi tetiklemesi ve cevaben hükumetlerin coin'lere sert düzenlemler getirmesi olabilir.

Küresel eğilim daha önemli, Türkiye yasaklarsa sen ABD'den dolara çevirip yasal yollarla ülkeye sokarsın. Ama ABD'de gelecek regülasyon dünya geneli için etkili olur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...