Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burst coin -- hdd ile mining


akirafes

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

bunuda şikayet ediyoruz
osurup ipe dizdin demişin
ayıp
karımız kızımız okuyo mesajları


Yani, ustune bile alinman gerekmeyen seylerdi kimin evladiysaniz yazik konusu dahil ama diyorum da, isinize geleni alip, istediginize inanip gerisini "kesin boyledir yeaa" bellemeye pek meraklisiniz.

Edin abi sikayet np. Baskasinin atmasina da gerek yok, birazdan pasa pasa uzarim zira baydim forumun bu halinden, yapilan, anlatilan herseyin yerilmesinden, hemen her konuda takindiginiz su mahalle muhtariyla kahvehane dayisi karisimi tavrinizdan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi konuda hakli abi? "Bak deneyince bu oldu derken" "olmaz yeaa" dedigi kisimda mi?

Kazandirmayabilir ama bak odemeler bunlar derken "kendilerine oduyolardir yeaa" dedigi kisimda mi?

"Block chain nedir hepinizden iyi biliriz" dedikten sonra gelip sikindirik storage'lari disaster recovery'nin yerine gecebilecek bir teknolojiyle bir tuttugu yerde mi?

bitch please...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica AWS ile karsilastirilamaz demissin, hak veriyorum daha iyi bir sistem ve daha guvenli olabilir ama adamlar ana sayfalarinda yazmislar AWS'den daha ucuzuz diye, ben de fiyat karsilastirmasini ona gore yapiyorum.

adamlar anasayfalarinda soyle yazsalar "datalarinizi 25 nodeda tutuyoruz, dosyaniz kaybolursa da 1 milyon dolar veriyoruz, ama fiyatimiz da AWS'nin 5 kati" o zaman 300 dolar da kazanirsin 5000 dolar da, cunku premium hizmetin ust siniri olmaz.

500 gb'i AWS'den daha ucuza veriyorsa sen nasil daha fazla para kazanacaksin? anca aldiklari yatirimdan sana tesvik veriyor olabilirler, onu da bir iki tanidiga verirler belki sana da verirler 10 dolar gene iyi para ama 300 dolar akla mantiga uymayan bir sey.

-

ha bedava yapsalar gene calistiran cikar cunku TOR relay'i gibi cencorship'e karsi dunyaya bir katkim olsun diyip calistirirsin, ama senin uzerinden para kazanip da sana ondan daha fazlasini veremez. kazandigi para da anasayfada yaziyor. BMW'ye 1000 dolara satip nodelarina nasil 3000 dolar dagitsin? Aldiklari 3 milyon dolar yatirimla belki olabilir, ama gerek yok zaten 10 dolar verseler cok iyi para herkes calistirir, onu bile kazanamayacaginizi iddaa ediyorum.


edit: hay allah bosuna cevap verdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...