Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burst coin -- hdd ile mining


akirafes

Öne çıkan mesajlar

abi son kez son kez dedim ama hadi bir kere daha yazayım ki iyi anlaşılsın. bir daha cevap mevap yazmak zorunda kalmayayım.

size insan gibi bi yol gösteriyorum, bak böyle de bir yol var diyorum. isteyen dener isteyen denemez di mi. bana 10tlye ev olur mu yau diye geliyosunuz. bir cevap yazıyorum, bana dedigim şeyin ne demek oldugunu anlamadan, bambaşka bi şey anlayıp onun üzerinden cevap yazıyosunuz yine. yine cevap veriyorum yine aynı şey. sonra sinirlenmek zıvanadan cıkmak garip geliyor size ben bunu anlamıyorum. niyetim ne topicin geldigi nokta ne. bir değil iki değil. sonra yine okumadan etmeden bi arkadaş geliyo konu storj ama o kadar okumamıs ki burstten hesaplıyo bi de boldlayıp yazıyo konu alev almısken.

sonra gelip ya ben öyle değil de şundan dedim "bi sıkıntı varsa yardımcı olalım." gibisinden yazı yazıyo.. ya birader ben şimdi sana gelip laf soktugun gibi bi sıkıntı mesela olup olmadıgını kanıtliyim mi illa acı acı. hayır ulan güzel güzel yazmısım en başta, benim ne sıkıntım olcak maksat senin ileride olmasın diye.

biraz açın gözünüzü abi valla. olay bu kazandırır kazandırmaz değil. olay çok başka.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen yurtdışında neredesin bilmiyorum ama o ülkeye yazık senin bu sinir, stresinle. Hadi ben sinirli, stresliyim ama Türkiye'de yaşıyorum, mazeretim büyük. Senin hikayen nedir merak ettim gerçekten?

Ne gerek var bu kadar uzatmaya herkese "son cevabı ben vermeliyim" yaklaşımına. Burada herkes görüş belirtiyor, konu başından beri okuyorum, dön bak bakalım kaç tane mesajında fikir istişaresi yaptığın kişilere hakaret etmişsin?

Ne gerek var, küçük bir platformda ortak bir amaca koşmaya çalışan bir avuç insanız şurada yav..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

https://docs.google.com/document/d/1Q87QzIn5UwskzdEaU1zoo7URrkl6Na7FYKrR5TeWNdw/edit

reddit sayfasında şöyle bir ayrıntılı guide buldum Storj için


iyi güzel bandwith limitler önemli diyor da ortalama bir değer verseymiş keşke. benim uploadım 2'yken bu işe kalkışmam mantıklı mı mesela
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

moriarty said:


abi tekrar soruyorum sen aptal mısın? allah aşkına git başka topice ya. madem kaznadırmaz diyosun sen yapma ya bu kadar basit.


sen blockchaini duymamisken biz proof of work proof of storage proof of stake artilari eksileri hakkinda arastirma makalesi yaziyorduk, biseyler anlatmaya calisiyorsun ama yok tekrar satiyormus bilmemne.


aptal/salak keywordu kullanilmis, arkasindan 'sennn daha cucukkk degilkennnn' appeal to authority yapilmis, veeeee

moriarty said:

peki abi. ticaret 101 dersi de aldık.

sardalya said:

sen blockchaini duymamisken biz proof of work proof of storage proof of stake


e noldu yazdın da, işte yine yetememişsin, elinde bi 10000 bitcoini geç 100 tane bitcoin tutamamıssın ahahahahha.


obligatory 'zuzuzuzuzu' sureci isletilmis...

ulan 2004 te sc serverde chata girmis kadar oldum valla ha. zaman makinasi resmen...

Afterdeep said:

Sen yurtdışında neredesin bilmiyorum ama o ülkeye yazık senin bu sinir, stresinle. Hadi ben sinirli, stresliyim ama Türkiye'de yaşıyorum, mazeretim büyük. Senin hikayen nedir merak ettim gerçekten?


turk toplumuyla etkilesirken o sey oluyor. A diyorsun adam "sen yani bize Z mi demek istiyorsun olur mu oyle sacma sey." diye cikiyor vs.

fakat o da tam turk toplum sartlarina gore tepki vermis iyice ustelemis. eyvallah deyip sallasaymis...

bombilo said:
ama tartisacaksaniz insan gibi birbirinize hakaret etmeden tartisin. yoksa bir dahaki temizlik mesajlar yerine, bolume erisim yetkinize olacak.


sen de asiriya kacma luzumsuz yere. silersin ucusan adamin mesajini. bir gun asabiyetten fittirip da 3 gun sonra onemli katkida bulunacak adami koskoca forumdan uzakta tutmanin faydasi yok. sinek avlar forum uzun vadede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...