Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mining


serjuhan

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bitcoin madencilik cihazlarını hedef alan yeni bir fidye yazılımı belirlendi. Örneklerin çoğu, dünyadaki kripto para madencilik çiftliklerinin büyük bir kısmının bulunduğu ülke olan Çin’de görüldü.

hAnt adı verilen bu fide yazılımı, ilk olarak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında tespit edilmişti fakat bu ay madencilik çiftliklerini vuran yeni bir enfeksiyon dalgası görüldü.

Fidye yazılımının bulaştığı madencilik cihazlarının çoğu Bitcoin madenciliği için kullanılan Antminer S9 ve T9 cihazları fakat aynı zamanda Litecoin madenciliği için kullanılan Antminer L3’te de hAnt virüsü bulunduğu rapor edildi. Bitcoin madenciliğinde kullanılan Avalon Miner ekipmanlarına da virüs bulaştığı ancak bunların az sayıda olduğu bildirildi.
Kaynak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

konu hortlasın.

eth mining şu an karlı baya, kartlarınız boş durmasın nicehash ile bile yapsanız 2,2-2,5 dolares kar bırakıyor rx580 ile bir günde.

diğer yandan haberi olmayan varsa diye yazim, ekran kartı fiyatları uçtu 2.el de sfsdf miningciler kapış kapış alıyor. yedek kartınız yoksa eskiden kalma 1-2gb lık işiniz kinda zor. Yeni kart alamazsınız piyasada yok, ama elbet 2.el 4gb ekran kartı alınabilir günlük kullanım için, üstüne sattığınız kartdan baya para kalır cebinize. Bir bakın piyasaya.

 

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

stake modeline geçiyor çünkü.

şu anki düzeyde: hesaplamayı ilk yapan kazanır!!

stake modelinde ise havuz oluyor. isteyen herkes havuza katılabilir. min 30küsür ETH vererek havuza giriyorsunuz, milli piyango bileti almak gibi düşünün. ne kadar çok yatırım o kadar çok sizin kazanma olasılığınız artıyor.

dolayısıyla mine edilecek bir olay kalmıyor ortada. havuzdan birisine veriliyor ödül otomatik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

milyonlarca coin var minerlara bisey olmaz, baska coine gecerler ?

stake'te soyle bir mantik var, sen coinlerini olaya bagladigin icin sacma kararlar vermiyorsun, veya x.com'a yatirdin coinlerini diyelim baktin x.com sacma hareket ediyor coinlerini cekip y.com'a yatiriyorsun.

bunun calismasi icin de guzel bir coin dagilimi olmasi lazim bastan, o yuzden direkt stake'le cikamiyor coinler.

scamler cikiyor tabii de zaten %99.9'u scam bu alemin, en durustlerinden bitanesi DOGECOIN oyle sacma bir ekosistem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...