Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altered Carbon (2018) - Netflix


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • 3 ay sonra ...

Ilk sezonu iki kere izlemistim cok hostu. Joel miydi o abi cok oturmustu. Simdi ikinci sezon son bolume kadar geldim. Kitapla ilgisi var mi yok mu bilmiyorum ama butceden kismak icin mi sehir yerine maden kolonisi ve orman secmisler diye dusunmedim degil. Yeni abi ya ifadesiz kabiz arasi oynuyor ya da on yargili izledim. Poe disinda oyunculuk goremedim zaten, bi de jaeger iyi villain olmus. Bobinci siyahi abla surekli gulecekmis gibi oynuyor en cok ona uyuz oldum.

 

Sanki neondan ledden bile kismis adamlar boyle yapalim da bitsin havasi vardi, klip tadinda gaz muzikli dramatik sahne de az su ana kadar. Ilk sezonda arena ve hastane sahnelerini sarip sarip izlemistim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

1. sezon u bayagi begendim. Sonlara dogru hikaye biraz sacmalasa da, meksikali ablanin kotu oyunculugu suratimiza carpsa da(gerci memitolardan kurtardi durumu son anda), setting i, ana karakteri ve AI i cok iyiydi.

2. sezondaki eleman bu role cok kalas kalmis. Ask hikayesi, vs derken son bolumler ittire ittire gitti. Netflix te butcesi cok pahali oldugu ve yeterli ilgiyi gormedigi icin iptal etmis. Daha duzgun bir senaryo ve casting le acayip noktalara gidecek bir diziyken, takilip kalmislar.

Ama 3. sezonu cikarsa izlerim kesin ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...