Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mordhau


Aceace

Öne çıkan mesajlar

onun için yıkılmayan adam perk'i var ya, flesh wound sanırım ismi. normalde kafa harici öldürecek darbeden sonra 5sn boyunca hayatta kalıyosun. "limb integrity not guaranteed" diye bitiyor hatta açıklaması fdgsh

ama en iyi perk bloodlust heralde.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 06.05.2019 at 01:41, Densiz dedi ki:

For Honor dan iyi tarafı ne bunun?

Ubisoft olmaması dışında.

 

en iyisi twitchden izlemek sanırım. İlk izlenimlerim iyi değildi. Belki bir şeyler kaçırmışımdır. Biraz daha izleyeyim.

Altta cevap vermişler ama söyleyeyim. For Honor bayaa bodoslama fighting game. Top-Mid-Low yerine 2 tane side ve top ekliyosun. Hepsi bu. Bu daha bir şivalri şeysi.

Ben ilaçlısını indirdim. Botlara karşı oynuyorum ama sarmıyor. 45 Liraya 8 kilo pattis alınıyo :(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

v'ye çok basmıyorsundur sonuncu oluyorsan.

bu arada şivalry'de daha iyiydi o olay ya, farklı takımlar farklı bağarıyordu. gerçi bunda da 5-6 farklı ses var, ek olarak pitch'inin ayarlanması hoş ama takım olayı da olsaydı keşke. (AGATHAAA'nın askerleriyiz.)

ha bi de bağarma achi'si koymuşlar bugün aldım

ama esas alınması gereken achi ended rightly tabi ki, skallagrim reis'in şerefine ghfkjsd (hatta şimdi girip denicem)

ya bi de, yoink diye bi achi var, "ttake a melee weapon out of a living enemy’s body" diye geçiyor. ben bunu yaptım ama vermedi? throwing axe attımdı da melee weapon mu saymadı acaba? main'i atmak olmayan (short spear, short sword, rapier, düz axe vs) bişeyle mi yapmalı? alan var mı bundan?

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son patchle bazı playerların yaşadığı gold kazanamama probleminden dolayı "herkese" 10k gold hediyesi gelmiş pazara kadar giriş yaparsanız oyun başında kabul ediyorum yada etmiyorum diye seçenek çıkıyor. kabul ederseniz +10k gold direk, kaçırmayın derim ? kozmetiklere basıcam direk.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün başladım, epey eğlendim. Raider ile oynadım daha çok, sonra kendi karakterimi de yaptım. Horde'a girmedim hiç, Frontline/Battle Royal/Deathmatch'de Duel takıldım. Mount and Blade ve Chivalry'e göre bir tık daha kolay oyun, daha doğrusu yeni başlayan biri için daha rahat alışması özellikle block mantığı sebebiyle. 

Perk'leri şimdilik kafama göre aldım, akşama şu Vampire build'ını denicem Bloodlust'lı. Frontline'daki savaş hissiyatını çok beğendim. Catapult'lar ayrı bir heyecan katmış oyuna, paso kafayı kaldırıp bakmak gerekiyor. Rapier baya imba deniliyor ama henüz deneme fırsatım olmadı. Bir de armor'ı 2/2/2 giydim ben, 1/2/1 yapmak gerekecek BL için.

Battle royal'de de bir kere 4. olabildim, genelde bişiler bulana kadar dibinde iki adam bitiyor kılıçlı zırhlı. Spot'ları öğrenmek lazım haritadaki. Ha bi de BR'de circle'ın dışında kaldığınız an instant death. Dün circle'a gireyim dedim sandık var diye gg oldum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Frontline'ların hepsinde ilk 5'deyim hemen hemen her maç. 1v1 duel'lerde de server'ına göre ilk üçe giriyorum. Bazı serverlarda ağlatıyorlar ama, acayip feint yapanlar var.

Beni götürür bu Bannerlord gelene kadar, hatta Bannerlord geldiğinde bile oynarım gibi. War Axe'den vazgeçemiyorum ama, özellikle 1v1'de düzgün blocklayıp fight'ı uzattığım zaman rakibin stamina falan kalmıyor, elinde silahı uçurup kafaya indirmek müthiş keyif.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

https://www.pcgamer.com/rampant-racism-and-toxicity-are-driving-players-away-from-mordhau/

çok deneyimsizmiş bunun devleri. official forumda 4chan argosu tarzı knigga kelimesi geçen topic'i pinleme ?‍♂️

skin color seçme, black people vs niye yok diye de vurmuşlar. medieval europe böyleydi diyip işin içinden sıyrılamazsın. kimse bu oyunu story, RP için oynamıyor ki, bam güm için oynanıyor yani koysan ne olacak. zaten multiplayer only olduğu için herkes self insert yapıyor bi nevi. o yüzden total wars kingdoms örneği saçma. online chatte oyuncuların ağzını büzme işi yalan tabi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...