Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pathfinder: Kingmaker


fenris

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Partinde kimler var? Slow ve haste scroll yok mu elinde? O bossta goblinin castlediği hastele troll king tankı zorlayabiliyor o yüzden bi slowla counterlamak lazım. Arka planda Goblinin hem AC hem de saveleri çok yüksek olduğundan direk trolle odaklan önce. Ama freedom of movementlı silahı olduğundan hold person yemiyor, ccyi başka türlü atacaksın. Linzi varsa hideous laughter ve kakafoni spamleyebilirsin mesela.

Bende linzi olmadığından 40+ ACli tank + pet + summonlar işi çözdü, Jaethalin 42 mi ne olmuştu AC. Trollü summonlara boğmak da iyi bi seçenek, ekundayo şu acid bowuyla tek başına indiriyor o arada. Geriye goblin kalınca yüksek lvl magic missile spamden başka bi olayı yok, onu da işte overheallaya heallaya ya da tüm partiye bi shield cast ederek çözersin.

Lvl6-7 arası çok güçlenme normal çünkü lvl4 speller geliyor ama asıl leap lvl9da lvl5 speller gelince olacak vinetrap falan direk bosskiller speller geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harrim var dwarf questi oldugu için aldim , valerie var fear'lı ama fear atınca daha kötü abi öyle bir koşuyor ki troll attığın her şey miss geçiyor o arada büyücü sana döşüyor adsaf .

Jubilost var o vital zaten .Acid potion atiyor olmazsa olmaz sonra ana karakterim var o da alchemist ama acid potion büyüm yok uzaktan okluyorum acid bow ile

barbar kız var o tak diye düşüyor genelde . Linzi'yi jubilost gelince cıkarmıştım ama barbar yerine koyabilirim ama bu sefer tüm yük valerie üzerine kalıyor...

en son da Octavia var o da troll üzerinde etkisiz acid arrow fln. ama 3-5 anca indiriyor bir de o lvl 5'di training ile 6'ya cekicem onu şehire gidip. bir salaklık yaptım arcane trickster için gerekli ability'leri ( arcane world fln.) almamışım lvl'i geldiğinde 1 lvl kaybettim oradan yani wizard gittim 1 tane daha . LVL 5'im 1 rogue 3 wizard 1 arcane trckstar gittik...


Bu troll'e hiç bir şey işlemiyor fear hariç. Dispel atiyorum etkisiz , kendime speed atiyorum fln. ama tanklar üzerinde heralde 8-9 tane puff var tanklarda özellikle yine de %25 health'de fln. kalıyor. üstüne summon yapıyorum uyduruk yaratıklar ki aggro'yu ceksin 1,2 turn kazanıyım ama nafile
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala hayvani patchler geliyor. ben aldiktan sonra 1 hafta oynadim, o zamandan beri elimi surmedim. son durumu merak etmekteyim.

(oyunun ilk patchlerindeki kadar bilgim malesef, ancak: )

Bence oyunu zaten hikaye yancilari ile oynayacaksaniz zorlugu pek arttirmayin. levelingi siz bile yapsaniz bir custom group degil. hic bir zaman tam istediginiz setup olusmuyor. bir de questleri yapacagim diye surekli efficient olmayan bir dizilim ile oynuyorsunuz.

onden hikayeyi bir tur basit zorluklarda bitirip sonra ust zorluklara tamamen kendi yaptiginiz bir grupla girismek lazim.

bir de bunlarin haritalarda mob dagilimini kim yaptiysa onun ben...#@$@#$@#$ haritada questle ilgili en zorlari dahil ne varsa kesiyorsun, sonra haritanin kosesinde quest, hikaye vs alakasiz uc tane wolf agzini burnunu 20 kere kiriyor. cunku gerizekalilar challenge rating yuksek olsun diye gitmis en salak packi koymus, curve e hic bakmamis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...