Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pathfinder: Kingmaker


fenris

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

almaya değer mi bekleyek mi

En azindan 22 sindeki patchi bekle. Sonra daha da bekleyip indirim yakalamaya da calisabilirsin. Su anda kotu mu bilmiyorum gerci. Son patch ne kadar duzeltti bilmiyorum, fazla oynayamadim.

Ama oyun guzel adamlar fazla hirsli davranip acaip ayrintili yapmis bazi seyleri. Karakter yaratma ekranini acinca direk lan bunda kesin bi suru bug vardir diyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

main storyde bir noktada gamebreaking bir bug var sanirim cogu kisi onu bekliyor,

birde tum olaylar story vs gorunmez bir time limit'e bagli sacma bir sekilde, kralligi duzgunce gelistirmek icin yeterli zamani vermiyor oyun (sirf 10x statlari 10 rank maxlemek icin gerekli zaman 1400 gun mu ne..)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dünya üzerinde oyunua bitiren 1 2 kişi var, hala herkes ogreniyor oyunu. geçen redditte vardı liste ama kaydememişim ben de bulamıyorum ama bi kaç tane söylim.



+2 dueling sword veriyor stag'ı hızlı kesersen.

Bridge over the Gudrin River'da mağarada Crag Linnorm var düşük level'de çok tehlikeli onun arkasında cesetde +2 two handed bi de inventory'i rahatlatan professor's hat var. en iyi stealther'a invisibility atıp arkasına geçebilirsiniz.

narlmarches'ın kuzeybatısında tenacious marches diye bir yer var. orada giant slug'ı kestikten sonra +4 adamantine chainshirt.

troll lair'deki devourer of metal'i biliyo herkes herhalde aman kaçırmayın. ayrıca ufak puzzle'ı çözünce sağlam bi paladin chest'i veriyor.

ayrıca inşallah açıklamada merchant pays well yazmayan ancient item'ları satmıyosunuz. onların hepsini chapter 2'de storyteller birleştiriyor ya item veriyor ya exp ve para. chapter 2 bitince iki tanesini tamamlayıp item yapabiliyorsunuz. genelde hem artısı ve hem eksisi olan item'lar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vordakai's Tomb

Hay sokayim illusion of choice'iniza ya
Chapter boyunca israrla isim sorup durdu karga israrla vermedim. Bir bahane yaratip benim ve companionlarimin ismini verdi yine de oyun. En guclu companionun kim diyo, sittir git diyorum, en guclu companionum cikip adini veriyo. En gucsuz kim diyo, sittir git diyorum, en gucsuz companion ustune vazifeymis gibi cikip isimini veriyo. Madem verecektik isimleri o kadar diyalog secenegini niye koydunuz?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

90 gün veriyor birader nasıl son 10 saate sıkıştırdın fsdfdsf.

bu arada stag lord'u 30 gün içinde bulup kesip oleg'e giderseniz ekstra item veriyolar, sen nasıl bi adamsın yhaa diye.

hiç bakmamıştım ona ya turluyordum haritayı, fark edince de yetişemedik baştan başladım fds

Şimdi de ilginç bi bug var internette de bulamadım onunla alakalı bi şey, capital ın tavern e girince ışık yok, bildiğin zifiri karanlık. highlight yapıp karakterlerle konuşabiliyorum ama başka bişi gözükmüyor. nette hep valerie-tavern ile ilgili bi bug var sadece, bununla ilgili bişi bulamadım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...