Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

şimdi 2-3 günlük oynamam sonucu vardığım kanaatleri yazayım:

Abi yani official serverda denemek için başlayın ama her ne kadar official takıntım olsa da bi noktadan sonra zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Her şey o kadar eksik ki officialda, Legends of Ultima'ya girdikten sonra o eksikler bir bir gözüme batmaya başladı. Legends of ultimada ise çoğu şey olması gerektiği gibi. Buy-Sell menüsü özellikle, onun haricinde guard protection sistemi uo'nun aynısı. daha beginner friendly.

Oldum olası mage oynadım. Official serverda Inscription için 3-4 tip blank scroll var mesela. Biri standart blank scroll, biri frayed scroll, biri fine scroll bi de ancient scroll var. Şimdi beni tamamen officialdan soğutan olay şu; 2-3 en basic speller harici hiçbirini blank scrollla yazamıyosun ve npc'de tek satılan blank. Frayed'ler, fine'lar moblardan düşüyor LAKİN;

yine baya basic speller için gereken frayed scrolları droplamam için 3-4 saat oynamam gerekti, sonucunda da 4 tane falan droplayabildim. Ve tekrar ediyorum, bu baya basic speller yazmak için gereken scroll. Yani fine ve ancient bulmak artık ne kadar zordur tahmin edemiyorum.

hani oyun süper stabil olsa, tamam anasını satim, hayatımı gömerim kasarım. ama öyle de bi durum yok. bütün hevesi kaçıyor insanın doğal olarak.

 

Bunun yanında Legends of Ultima'da orjinal UO'dakiyle tamamen aynı sistemler. US serverı olmasına rağmen çok ciddi lag sıkıntısı yaşamadım. sadece spellleri castlarken falan ufak delayler oluyor. illa ki pvp'de biraz sıkıntı olacaktır ama zaten official serverda pvp'yi sadece tek bir zone'a indirgemişler. geri kalanında yasak. PK'lar şehre girebiliyor falan. lel.

Dediğim gibi, ilk başta bi LoU 'ya karşı gibiydim, official iyidir abi diyodum da, 1 gündür falan oynuyorum, bi de şimdi steam release için PH açmışlar biraz, skill gain de fena değil. Gayet oynanabilir durumda. Başlayacaksanız LoU'da başlayın. Ben keyif alıyorum yani şu an.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Official ve Community desek daha doğru olacak.

Official server da açtım karakteri oyunun asıl halini görmek için. Şimdilik biraz sıkıcı gidiyor. rahatsız edici derecede eksikler var.  Albion bile daha keyifli idi sanki bilemedim. Öte yandan community serverlarda tamamen farklı bir sunucu yaratabiliniyor. Listedeki bir sunucuda ORC race i eklemişlerdi mesela ancak kapanma yada wipe yeme gibi riskleri de var.

Xeno'un tavsiyesine uyup birde LOU da char açıp bakayım. Sararsa orada oynamaya devam ederim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yaptık biraz treasure hunting, karlı iş lan. expert mapten 9k para, magicaller ve 30 civarıo valorite ore düştü

 

@jonq abi gerçekten officialda bence vakit kaybetme ya hahah

 

guild açacak kadar param oldu bu arada ama sayıca artmamız lazım. belli bi seviyeye gelince halledicem o işleri.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaa ❤️ hangisi daha inanilmaz bilmiyorum, officialdakilerin ilgisizligi mi, bu adamlarin asiri ilgisi mi? Ben citadel studios olsam herkesi kovup sirketi bunlarin ustune yaparim ya. Sadece map entegrasyonu da degil, bi suru sorunu da cozucek adamlar, bu fence olayina sevindim mesela baya. Player houseun yanindan gecerken objelere bakmak icitn ctrlye basiyosun ekranda 250 tane stone fence yazisi cikiyo. 

 

Umarim copyright sorunu yasanmaz. 2-3 aya biter demisler. Nefis nefis. Bu da geldi mi tam bir modern uo deneyimi ya. QoL improvementlar da tam gaz devam etse tadindan yenmez.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

movement speedteki ağırlığı diyosan, var hakikaten öyle bi hissiyat. hele officialda daha fazla. LoU'da bi miktar arttırmışlar move speedi gibi geldi bana. 

Sanırım onun da sebebi, fazla hızlı olunca objeleri yüklemekte sorun yaşıyomuş falanmış filanmış gibi bi açıklaması mı vardı. optimizasyonla alakalı yani. umarım daha da iyileşir ileride.

yok mu lan hypelanan hala, 2-3 kişi daha gelirse guildi kurucam sdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...