Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
On 18.12.2018 at 13:15, Freemium dedi ki:

Will this game be supported on Mac and Linux?
We’re targeting a standalone client running Legends of Aria on PC/Windows at launch. We are also currently investigating officially supporting the Mac and Linux platforms.

Demişler. Ayrıca Steamde 50$lık ARK 77TL ye, 35$lık Rust 57TL ye satılıyor. Bunlar büyük ihtimal 20$-30$ arası satacaklar, TR ye 49TL üstü girerse almam. 

1 TL için kalp kırmaya gerek yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aldım,  LOU da oynamaya başladım.

Yalnız bu oyunun Grafik motoru olarak optimize edilmesi lazım. Anlamsız kasmalar. FPS düşmeler, Evde RX 580 de bile kasıyor. Dukkanda Laptop Nvidia 2gb 920m var, onda oynamak imkansız. Fps 10 ile 20 arası. Girdiğimiz open betada da böyle idi bu. Bu grafikler ile bu oyun RX 580 istememesi lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman durum daha da vahim , evde işlemci ryzen 5 2600 , dükkanda laptopta i3 5005u, ki ben o laptopta Low - med arası Warframe oynuyorum, yağ gibi kayıyor. Legends of Aria ya her ikisininde yeterli olması gerek diye düşünüyorum. Hani evde bile kasıyor arada. Ryzen bile yetmiyorsa artık ne lazım bilemiyorum.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok haklısın Quo,   optimizasyon sorunları var ama oynamaya çokta engel yaratmıyor. Düzeltirler illa ki.

Birde Steam Release yeni çıktı sonuçta Steam'den kaynaklanan sorunlarda olabilir. Adamlar hergün Hotfix çıkarıyorlar. Teknik sorunlardan ziyade eksik çok oyunda. Hani dönemin ( 20 yıl önce ) UO suna benzemek istemişler ama modern MMO dönemindeyiz herşeyi eskisinin birebir aynısının yapmanın anlamı yok. Yeni nesil özellikleri eklemeleri gerekiyordu. En azından oyuncuların birbirleri ile olan iletişimini daha iyi yapabilirlerdi.

Resmen birini bulucam diye kıvranıyorum oyunda. UO'da biriyle buluşacağın zaman bir mekan söylerdik brit bank, minoc maden gibi. O günün teknik şartları onu gerekiyordu belki ama bugun böyle yapmak zorunda değiller ki. Çok şey sayardım da kimseyi soğutmak istemiyorum daha yeni başlamışken. Bekleyip göreceğiz. 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...