Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

Sereglin said:

Harita olayi UO gibi olarak anladim senin yayini izledim ve bazi videolara baktim. Sonucta UO'da da biz ezbere gidiyorduk genel yerlere, bunun disinda hep external map ile yol buluyorduk sonucta sphere'den bahsediyoruz. Tabi artik bu senelere geldigimizde ve eskisi gibi zaman ayiramadigimizda herkes icin bu hardcore'luk zevk vermeyebilir.

Sen dungeon vs buldun mu mesela gidebildigin?



abi evet öyleydi ama 97'nin oyunu yani. ki sonradan map takip geldi oyuna. artık 2018'de hala harita açıp "hmm burada göl var, demek buradan gidersem böyle olur" vs. gerçekten kasıyor. bi de sonradan kaldırmışlar map olayını. varmış eskiden. hatta güzel bi sistemmiş, sen kendin ekliyosun pinleri, default burası bu, şurası şu diye göstermiyor. şehre gidip kapıya şehrin pinini yerleştiriyosun mesela, artık minimapte gözükmeye başlıyor. eskiden böyleymiş yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

para vermeden mi oynuyosunuz, ne ayak?


Suan sen dev'lere email atip 1 haftalik key alabiliyorsun. Bizim yapmaya calistigimiz, Guild Beta Test'e girmek. Burada herkese 3 haftalik key verecekler. Katilmak istiyorsan haber et sonucta bu tarz oyunlarda ne kadar fazlaysak o kadar iyiyiz ve rahatiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Craft kasacaklar onceden haber etsin de, bence herkesden biraz materyal kasmasini isteriz. BS'ler fln skill kasarken bize de armor vs kasar iste.

Bu derece ugrasacak crafter'lar varsa bir kac kisi de materyal organize eder. 3 haftada end game pvp ve pve goruruz.

Yalniz PK sistemi cok iyi degil seklinde okudum redditte, PK olmanin cezasi fazla degilmis bunlara dikkat etmek lazim. Dandun girisecekseniz baska karakterden girisin de bize cokmesin insanlar.

Bu arada discord icin buraya gelin: https://discord.gg/7whbhX

Paticik discordunda kasamicam cunku karisacak orada isler, burda bunu kullaniriz sonra kapatiriz ya da tutariz duruma gore.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LoU'ya çok uzun uzadıya bakmadım ama skiller UO'dakiler ile replace edilmiş. LoA'da bazı yeni sistemler var muhtemelen onları çıkarmışlardır. Büyüler falan muhtemelen değiştirilmiştir ama zaten LoA'daki büyüler epey benziyor UO'dakilere.


Bilmediğim çok müthiş bi fark varsa söylesin oynayan biri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta bitince eğer guild trialı vermezlerse oyunu almak mümkün değilmiş bizim için. Tek ödeme imkanı paypalla ve şuan TR'de kullanamıyoruz bildiğim kadarıyla.

başka bir olay var mı benim kaçırdığım?

bende gelmek isterim bu arada ama casual takılabiliyorum her gün giremiyorum. haftaiçin 2 gün fln, haftasonu daha çok giriyorum.
hatta adamlara destek için oyunu da alabilirim ama paypal yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...