Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Emporio Armani Saat [Erkek]


logtrig

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Kendi alışkanlığımdan bağımsız olarak saate binlerce lira vermeye, hele ki saat üreticisi olmayan firmalara sırf üzerinde Armani/TH falan yazacak diye vermeye ben de karşıyım. İlla vereceksen evet git Seiko'ya ver, Heuer'e ver, iyice milyonersen daha ekstremlere ver.


baggio sen yapma bari ya.

herşeyden önce çok klişe ama "isteyen istediği saati alır". her th armani saat alan da sırf orda şekil olsun diye almamıştır. ben yıllar 2-3 saat dükkanı gezdim en çok th'nin tasarımını beğendim ve aldım. yani tabi çok üstüme alınmış gibi oldum ama herhalde karşı geldiğiniz kesime 500tllik th saatimle dahil değilimdir o da ayrı.

anlayamıyorum, herhalde geri kalmış eğitim sistemimiz sağolsun, belli bir seviyeye çıkaramadığınız sanatsal tasarım anlayışınız olmadığından insanların bir şeylerin tasarımını veya görünüşündeki incelikleri beğenebileceğiniz aklınıza gelmiyor. otomatikman her saatin şekli ve dış görünüşü aynıymış da sırf içindeki mekanizmaya para veriyormuşçasına laflar ediyorsunuz.

daha da komiği sanki armani saat 1 sene sonra bozuluyor, saniyesi gecikiyor ve hatta bozulunca da kesinlikle tamir edilemiyormuş gibi hala işte yok mekanizması kötü falan diyorsunuz. yahu saat bu, araba mı alıyorsunuz? neyin mekanizması. saatlerin mekanizmasına bu kadar takıntılı insanlar tabi ki gidip iyi mekanizma tercih etmeliler. ama şu saat konusunda bile "illa para verecekseniz...." le bir cümleye başlamayı nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Saate kolundan bakmayı seven adamın 100 liralık, düzgün çalışan, hafif, su geçirmez bir dijital saat alması, duvar saati gibi 5.000 TL'lik mekanizma taşımasından daha anlamlı aslında. Kim nasıl rahat ediyorsa onu takar, buna da karışmayıverin.


ama konu ve soru 100 liralik saat hakkinda degil.

armani, gucci tier saatlere verilen parayla en kotu bi mekanik tissot, seiko falan alinabilir.

buna ragmen, biraz para harcamayi goze almis birinin armani saat almasinin nedenini anlamaya calisiyoruz. bana gore, aldigi urun hakkinda pek arastirma yapmadan, markayi gorup atlamis olmasi daha muhtemel.

op haric bu arada, o durumunu aciklamisti yukarida.

bunun disinda pilli saat almanin bir cok sebebi olabilir. senin dedigin olur. veya adam hipsterdir, o primitif digital casio saatlerden takmasi "gerekiyordur" vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...