Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinemia Kart


GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi adamların mantığı tam olarak "nasıl olsa ayda 3 bilet alan adam 3 kez filme gitmez." kafası olduğu için beni çok rahatsız ediyordu. türk insanının beleş ürün görünce neler yapabileceğini kestiremeyen kerizlerin girişimi olarak kalacak akıllarda.

bir de en lazım olduğu an bilet almak istediğinizde saçma sapan hatalar verip üzerine müşteri hizmetleriyle konuştuğunuzda "BAKIM VAR SONRA DENEYİN." gibi cevaplar almanızla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapımcılar salak olmasaydı Türk sineması yükselişteydi. Düştüğü falan yoktu. Gişe hasılatı olarak yerel yapımlar 60%lardaydı. Bayağı sağlamdı, yabancılar yatırım yapmak istiyordu.

Cem Yılmaz, Muzaffer Yıldırım (lol promosyon bilet olayını getiren adam Mars zamanında), BKM, Mahsun ve Şahan sağolsun sektörü silip attılar. Şimdi ağlıyorlar ne bok yedik diye.

Şahan salağı, ortak olduğu sinemacıyı izleyici karşısında hırsız diye etiketleyip skeç çekiyor, sonra sinemadan para kazanmayı bekliyor. CGV Mars şuanda yasa ile uğraşamam fiyatı neyse o, ister al bilet ister alma modunda. Halen Netflix'e film satıp para kazanacağını düşünüyor yapımcılar. Netflix saçma sapan bir fiyat veriyor.

Şahan ve Mahsun gibi 2 yılda 1 film çeken adamlar da işte adam yerine konuluyor.

 

RTE'de halen imzalamamış durumda yönetmeliği lol.Kimsenin de götü yemiyordur gidip "ya şunu da bi imzalar mısınız başganım" demeye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...