Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meanwhile in Turkey


razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

9 saat önce, akirafes dedi ki:

Cahilliğimi affet @deadwool süper zekan ile beni aydınlat lütfen bahsettiğin gross evulation nereye gidiyor? evulation bildiğin biz çiftleştiğimizde evriliyoruz bağışıklık sistemimiz her zaman evriliyor ayrıca kimyamızda ama Sen gross evulation da uzman olarak bana bir basit şeyi cevapla nereye evrileceğiz xxx sene sonra. Gözlerimiz büyüyecek mi? Bedenimiz ufalacak mı? Beynimiz büyüyecek mi? Lütfen beni aydınlat.  Bilim senin düşündüğünden çok daha değişik bir şey. Dünün gerceği bilimi bugünün yanlışı. Yarın ise bugün bildiklerimizin doğru olmayabileceği. Bunu unutma. Bak tarihe geçmiş örneklerle dolu. Bugün doğru bildiğin bir çok kanıtlanmış gerçek bile yarın değişebilir. Bunu zaten kabullenmiyorsun bu yanlış. Ama asıl yanlış olan körü körüne birşeye inanmak. Daha önce planck örneğini vermiştim. Okumadın herhalde. Planka prof hocası fizikde artık hiç bir bilinmeyenin kalmadığını söylüyor ki almanyanın en büyük profesörlerinden biri. Ona kimya öğrenmesini söylüyor. Ama Planck aksini yapıyor ve bugüne kadar bilinen okullarda ögretilen fiziği tümden sarsıyor. Senin okullarda ögrendiğin körü körüne inandığın fizik şu an çok daha değişik bir alanda. Çok fazla şey değişti. Ama senin ve sen gibiler yeniliklere kapalı kişilersiniz. Birisi sizin dediğinize karşı çıksa oooo cahil. Plank gibi tarihde çok örnek verebilirim sana. Benim inandığım insan bu halimizdir. Gelecekte bir gross evulation gecirmiyeceğiz geçmişte gecirmediğimiz gibi. Buna inanıyorum. Bence açık olun çok fazla kapalısınız fikirlere saygı duyun. Hakaret etmeniz karşı fikirlere ne kadar kötü bir eğitim aldığınızın göstergesidir. (bunu genele yazdım sana değil) O kadar çok bilim diye bildiğiniz şey yanlış ki şu an okullarda okutulan fizik den tutun günlük hayatta yaşadıklarımız. (Eğer quantum fiziği doğru ise). Bilim kendini devamlı yeniliyor. Ama Bazıları kendini buna kapatıyor. Açık olun. Sizin gibi  düşünmeyeni de aşığılamayı bırakın.  cahilliği de neye göre ölçüyorsunuz merak ettim. Bana cahil diyenler le buluşalım İstanbul da olan bir mod da şahit olsun buraya yazsın. Bana göre bir dil bir insandır. Diplomalar da bunun en güzel temsilidir. Getirelim diplomalarımızı bana burda cahil diyenlerin çoğu yabancı dil bile bilmiyordur. bazılarının ise ancak tek diploması vardır. Teklifim açık. İstanbul da bir mod eşliğinde diplomalarımızı getirelim masaya koyalım.  Daha diyecek bir şey var mı? sonra buraya yazsın mod şu şuradan mezun bu buradan mezun diye. Bakalım cahilliğimizi burada üç kuruş laflarla değil de senelerce okuyarak aldığımız diplomalarla gösterelim. Söz boş yazılı belge gösterelim. Bana cahil diyenlere söylüyorum. Kendinize güveniyorsanız tahsilinizin benden iyi olduğuna inanıyorsanız gösterin. Lafta kalmayın.

evulation nedir? tahsilim yetmedi lütfen aydınlatın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

22 saat önce, akirafes dedi ki:

Sizin yazmadığınız iki cins var monkey  ve ape. İnsanlarlar kesin kez maymundan gelmiyor ape ler den geliyor. Bunu bile bilmiyor bir cok insan hala maymundan geldiğini savunuyor burda. Ama ben dünya dışından genetiklerimizin geldiğine inanıyorum. Bunu da cahillik olarak hakaret edecekseniz bence önce forum adabını öğrenin.  Hatta gelişmiş hayatın bu dünyada bitip ilkel yaşama dönüp tekrar geliştiğine inanıyorum. 

 

On 15.07.2019 at 12:53, Black-ice dedi ki:

halk kabullenemiyor maymun olmayı bilim adamları da yumuşatmak ya da maymun lafını unutturmak için elinden geleni yapıyor. sonra böyle yanlış anlaşılmalar popüler dergilerin yazılarından falan döne döne front end kullanıcıya ulaşıyor. bir de türkçede ape 'in falan türkçesi de yok. direk hepsi maymun. iyice aptal bir hal alıyor bizim dilimizde. şempanze desen çarli, ape desen maganda kıllı goril.

Yazmadığım değil okumadığın diyelim ona.

Bir de kaç kere yazdım. Yok ortak atamız varmış , maymundan geliyormuşuz falan kafa karıştırmaktan başka bir şey değil. Maymundan gelmiyoruz arkadaşlar maymunuz biz direk. Maymunlar bilmem kaç milyon yıl önce kuyruklu ve kuyruksuz diye ikiye ayrılıyor. Biz de o kuyruksuz maymunlardan birininin alt türüyüz. Simiyeniz hepimiz. Deal with it.

https://evrimagaci.org/maymun-nedir-insan-maymunlardan-mi-gelmektedir-insanin-diger-maymunlarla-iliskisi-nedir-676

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olm ne iyi geldi başlık. Hayatımın en keyifli 1 saatiydi. Neyse feyzler alınmış, evrim yalayıp yutulmuş, quantum felsefeden manyak olmuş, ancient aliens da yad edilmiş. Paticik başka yaaa. Ama akirafes gerçekten bambaşka. İyi ki varsın damat Ferit.

DavidMills tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

22 saat önce, akirafes dedi ki:

Bana cahil diyenler le buluşalım İstanbul da olan bir mod da şahit olsun buraya yazsın. Bana göre bir dil bir insandır. Diplomalar da bunun en güzel temsilidir. Getirelim diplomalarımızı bana burda cahil diyenlerin çoğu yabancı dil bile bilmiyordur. bazılarının ise ancak tek diploması vardır. Teklifim açık. İstanbul da bir mod eşliğinde diplomalarımızı getirelim masaya koyalım.  Daha diyecek bir şey var mı? sonra buraya yazsın mod şu şuradan mezun bu buradan mezun diye. Bakalım cahilliğimizi burada üç kuruş laflarla değil de senelerce okuyarak aldığımız diplomalarla gösterelim. Söz boş yazılı belge gösterelim. Bana cahil diyenlere söylüyorum. Kendinize güveniyorsanız tahsilinizin benden iyi olduğuna inanıyorsanız gösterin. Lafta kalmayın.

malesef internetin gelişmesiyle eğitimli, diplomalı ama bilimsel veriler karşısında yha ben böyle düşünmüyorum diyebilen egoya sahip saçma bir nesil türedi.

benim için bilimsel altyapısı olmayan her türlü saçmalığa inanan onları kabul eden kişi cahildir. cahil kalmayı seçmiştir. burçlara inanan cahildir, budaya tapan da cahildir. cahil olmak her konuda bilgisiz dünyadan habersiz olmak değil artık, bilgiye bu kadar kolay ulaşabildiğin dönemde herhangi bir saçma bilgiyi kabullenmek de benim bakış açımla cahilliktir.

bunca dayağa karşı diploma gösterin çekmen de çok komik olmuş abi. neyin diploması lol. bi tane diplomam var işte benim üniversiteden 2,30la falan mezun oldum. ama evrim konusunda görüyoruz ki senin 40 katın bilgiye vakıfım. üniversite diplomamla da bunun hiç bir alakası yok. richard dawkinsin kitaplarını okumam için vermediler bana diploma. senin de onca tahsilin hiç bir işe yaramamış ki her türlü bilimsel kaynağa rağmen hmm ben hala inanmıyorum diyebiliyorsun. demek ki diplomayla olmuyormuş bu işler. 

akirafes temsili

 

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

41 dakika önce, Black-ice dedi ki:

malesef internetin gelişmesiyle eğitimli, diplomalı ama bilimsel veriler karşısında yha ben böyle düşünmüyorum diyebilen egoya sahip saçma bir nesil türedi.

cerceveletmelik olmus.

abi yine de cahil ile tartismayin, gerek yok cunku.

diplomayi koysak ne olacak ank, istanbul'daki uc buyuk okulda da okudum. ama bu beni herbokolog yapmaz.

neden cahil ile tartisiyorum ben ya...

bos verdim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...