Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşla oynanabilecek oyunlar


Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam iki arkadaş başladık araştırmalara ancak önce bir bilene sormakta fayda var :D

Oynamak istediğimiz oyun survival olacak craf & build sistem olsa gayet güzel olur ve orta seviye bilgisayarlarda efektif çalışabilecek...

Ark önermeyin çünkü arkadaşın bilgisayar çalıştırmıyor maalesef :D aşırı kasma sorunsalı....

Herkese güzel mutlu günler dilerim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, Ark çalışmıyorsa Rust da problem çıkarır. İlk çıktığı zamana göre oyuncu sayısı bir hayli düştü şu an ama indirime girerse Hurtworld'ü deneyebilirsiniz. Şu an tam parasına değeceğini zannetmiyorum ilk çıktığında 5-6 kişi oynamıştık, eğlenceli bir oyun ve sistem gereksinimleri düşük. Kurulum boyutları da ufaktı. EU server çok azdı en son oyun ölmediyse bakabilirsiniz buna.

Conan Exiles da gelecek vaad ediyor ama şu aşamada önermem, 60 saat kadar oynayıp bıraktım. Bu da indirime girerse tavsiye edebilirim, 860m ile düşük ayarlarda sıkıntısız oynuyorum. Ultra ve lowest grafik ayarları arasında öyle dağlar kadar fark yok Ark'ın aksine. Bunun eksisi de offical serverlara Çinli hackler dadanmış en son. Doğru düzgün admine sahip private bi server bulmak lazım. Combatı da biraz leş şu an.

Minecraft tarzı grafikler bizi bozmaz diyorsanız Unturned önerebilirim. Hem free to play hem de dosya boyutları ufak, indirip deneyebilirsiniz. Oyun zombili survival, oyuncu sayısı da bir hayli fazla bunun.

Eskiden olsa H1Z1 önerirdim ama para hırsına bitirdiler onu da. Bu arada oyunların hepsi early access bir survival klasiği olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam gibi survival oyun pek yok.

Hardcore pvp severim diyorsanız Rust güzel fakat baya zaman ve sinir gerektiriyor, casual oynanacak bir oyun değil.

Grafiklere aldanmadan pve olsun, minecraft tarzı build ve bol craft olsun diyorsanız da 7 Days to Die var.

The Forest'ı hiç oynamadıysanız, mutlaka alıp oynayın. Survival oyun ama hikayesi falan da var. Benim arkadaşlarla şu ana kadar en çok zevk alarak oynadığım oyun. 11/10
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...