Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell: SAC_2045 (2020)


Xenus

Öne çıkan mesajlar

said:

Kodansha an Production I.G announced on Friday that a new anime based on Masamune Shirow's Ghost in the Shell manga has been green-lit. Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) and Shinji Aramaki (Appleseed) are co-directing the anime. The format and release date have not yet been announced.

Production I.G previously produced Mamoru Oshii's Ghost in the Shell and Ghost in the Shell 2: Innocence films in 1995 and 2004, respectively, as well as the 2002 Ghost in the Shell: Stand Alone Complex television anime and its TV sequel, OVAs, and film. In 2013, Production I.G adapted the material into the Ghost in the Shell Arise prequel OVA, which it later remixed into a television series. Most recently, the studio debuted Ghost In The Shell: The New Movie in 2015 and the Ghost in the Shell VR Diver smartphone video in 2017.


https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-04-06/ghost-in-the-shell-gets-new-anime-from-kenji-kamiyama-shinji-aramaki/.114481

3rd Gig'tir inşallah

dandik film bi işe yaradı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...

ilk bölümü şimdi izledim, gayet güzel olmuş, şahane. animasyon da gayet iyi. arise’ı da çok beğenmiştim ama bu tam  15 yıldır beklediğim devam. daha ikinci bölüme geçmeden bitiyormuş gibi üzğldüm ama ikinci sezon haberi rahatlattı neyse ki.

ikinci bölüm de süper, aksiyon çok başarılı. ilya kuşinov da en iyi şousa tasarımını yapmış sanırım.

dört de bitti, süper giidyor. çok günahı alınmış.

beş bitti, mükemmel olmuş ya, ellerinden öperim emeği geçenlerin.

yedi bitti yatıyorum, yarın devam. konu tahmin ettiğim kadar ilginç çıktı.

dokuz sonunda tüylerim ürperdi ya, çok iyi.

aslında ed’deki çizimlerle 2d yapsalar daha da efsane olurmuş ama bu da tamam gayet.

şimdi bitirdim, inanılmaz olmuş. 2nd gig’i geçmiş olabilir hikaye. mükemmel bitti.

Spoiler

yani bitmedi tabii ama tam gözlerim yaşarmışken güüm o cliffhanger final, batou’nun ilk sezondaki motokoooo diye bağırması gibi togusaaaa diye bağırması. beklentim çok yüksekti ama ona rağmen ötesine geçti. 

kenji kamiyama ile bir gün tanışırsam elini öpmek isterim. efsane yapmış gene. arise’ı da beğenmiştim ama bu direkt sac çizgisinden götürmüş işi. hayatımda bu kadar bekleyip de hayalkırıklığı olmak bir yana üstüne çıkan çok sayılı yapımların arasında girdi.

gerizekalılar da 1/10 basıp duruyor, covid bu dünyaya az, global simultaneous default hakediyoruz.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Sam tarafından Ghost in the Shell: SAC_2045 (2020) olarak değiştirildi

sevme değil de alıştım. prodüktor olsam derdim ki parası neyse ed’deki 2d çizimlerle yapın. evimi ipotek ettirip gene öyle çizdirirdim. ilk bölümde droplayıp 1/10 basılacak bir durum yok ama kesinlikle çoğunluğun yaptığı gibi, millet resmen grafikler iyi değilse oynamam kafasında. storyboard ekranda yürütseler o bile yeterdi bana.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
On 09.12.2021 at 03:44, Sam dedi ki:

süper haber, keşke baki vs gibi 3d’yi bırakıp normal çizseler ama sanmıyorum hiç.

Production I.G. tamamen o tarza geçti diye biliyorum, zaten anime sektörü bu koronavirüs koşullarında 2D'yi geçtim, Knights of Sidonia seviyesinde CGI görsek şükretmemiz gereken noktaya getirdi sağolsunlar. (bkz Tesla Note)

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anidb’de son yıllardaki işlerine baktığımda 2d olanlar da görüyorum gerçi gits sonrası yayınlanan, en azından afişlerde öyle görünüyorlar. 3d araçlar vs’yi iyi yapıyorlardı ama tamamen 3d için yeterli değil bence burada yaptıkları eleştiriler abartsa da.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...